Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant în SUA. O mamă și-a omorât copilul, bolnav de autism, împingându-l într-un râu

Publicat:

Caz șocant in statul american Florida. O mama și-a omorat copilul de noua ani, bolnav de autism, impingandu-l intr-un rau. Femeia a fugit de la locul faptei, intrega scena, insa, a fost surprinsa de un martor. Va avertizam, urmeaza imagini cu puternic impact emoțional.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacau! Medicul de garda i-a jignit pe doi soți, unul dintre ei fiind grav bolnav: „Marș afara!”

18:25, 23.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacau! Medicul de garda i-a jignit pe doi soți, unul dintre ei fiind grav bolnav. Iata ce cuvinte dure a adresat doctorul care era de garda!

Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști

11:11, 10.04.2024 - Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști Un barbat din Sancel, de 53 de ani, ar fi fost omorat in bataie de un tanar…

Motivul șocant pentru care elevul in varsta de 18 ani a fost injunghiat in Galați. Atacatorul a mai avut probleme cu legea și in trecut

18:35, 04.04.2024 - Un elev in varsta de 18 ani a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost atac din senin de un individ necunoscut in Galați. Se pare ca barbatul a mai avut probleme și in trecut cu legea și a mai fost surprins in apropierea școlii unde adolescentul a fost injunghiat.

EVENIMENT ȘOCANT Tanara incatușata in fața Guvernului

11:20, 27.03.2024 - Asupra ei s-a descoperit un revolver, iar in mașina au fost gasite mai multe obiecte periculoase The post EVENIMENT ȘOCANT Tanara incatușata in fața Guvernului first appeared on Informatia Zilei .

Caz șocant la o creșa din Ilfov! Un tata și-a gasit copilul in varsta de 2 ani cu rani la o ureche și obraz

21:05, 14.03.2024 - Un incident grav ar fi avut loc la o creșa din Ilfov. Cand a mers sa iși ia copilul, un tata l-a gasit pe micuțul lui in varsta de 2 ani cu rani la o ureche și obraz. Barbatul a depus plangere la poliție.

Caz șocant intr-o școala din Capitala. Un elev in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de doua ori de colegi. Directorul, acuzat de mușamalizare 

21:35, 01.03.2024 - Caz revoltator intr-o școala din București, acolo unde un copil in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de colegi, de doua ori. Parinții minorului spun ca baiatul, care acum are 10 ani, a fost violat de doua ori in toaleta unitații de invațamant.


Ce parere ai despre aceasta stire?