Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz revoltător: Un bebeluș, găsit înfășurat într-o pătură și aruncat la marginea șoselei

Publicat:

Un bebeluș de doar o luna a fost abandonat de parinți. L-au infașurat intr-un cearceaf, au pus o umbrela peste el și l-au lasat intr-un tufiș, pe marginea unei șosele intens circulate. Țipetele copilului au fost auzite de un trecator: „Era mancata de vie de furnici.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Barbat macelarit, infașurat in covor și aruncat in Lacul Morii. Criminalul, adus Romania dupa 33 de ani, din Germania

15:46, 17.04.2024 - Un barbat din Sri Lanka, condamnat in Romania la 19 ani de inchisoare pentru omor, urmeaza sa fie adus in țara din Germania pentru a-și ispași pedeapsa. El a fost gasit vinovat pentru uciderea unui cetațean strain in Capitala, in anul 1991, și pentru aruncarea trupului in Lacul Morii.

Afaceristul turc care a tranșat o femeie și i-a aruncat ramașitele la marginea autostrazii, dus la RECONSTITUIRE

13:41, 15.04.2024 - Anchetatorii au dup deja cap la cap o serie de detalii șocante. Barbatul le-a povestit ca dupa crima s-a intalnit cu sora victimei sa ii inapoieze buletinul pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Mai mult, i-ar fi spus femeii ca a ajutat-o pe Mirela sa-și recupereze un telefon de la amanet.Sora…

Afaceristul turc care a tranșat o femeie și i-a aruncat ramașitele la marginea autostrazii, dus la RECONSTITUIRE

13:06, 15.04.2024 - Anchetatorii au dup deja cap la cap o serie de detalii șocante. Barbatul le-a povestit ca dupa crima s-a intalnit cu sora victimei sa ii inapoieze buletinul pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Mai mult, i-ar fi spus femeii ca a ajutat-o pe Mirela sa-și recupereze un telefon de la amanet.Sora…

Prima imagine cu criminalul evadat, prins in Oradea. Mergea pe marginea șoselei și facea autostopul

15:00, 10.04.2024 - Pus la pamant de mascați, dupa ce a fost prins pe șoseaua de centura a Oradei. Așa apare Zsombor Meszaros, deținutul evadat marți din București, in prima fotografie facuta imediat dupa imobilizarea lui de catre luptatorii de la Acțiuni Speciale Bihor.

Pațania unui șofer care a aruncat gunoiul pe marginea drumului. Ce a primit la domiciliu impreuna cu o amenda VIDEO

12:00, 17.02.2024 - Un individ care a oprit cu mașina la o margine de sat pentru a arunca un sac plin cu gunoi a primit o lecție pe care nu o va uita prea curand. Pe langa amenda primita dupa ce a fost identificat cu ajutorul unor camere de supraveghere, contravenientul s-a trezit și cu sacul de gunoi la poarta.

Caz șocant in Cluj! Un bebeluș, gasit mort la gunoi. A fost aruncat in doi saci menajeri

11:40, 15.02.2024 - Un caz șocant a avut loc in Cluj! Un bebeluș a fost gasit mort la gunoi. Copilul a fost aruncat in doi saci menajeri. Corpul neinsuflețit al micuțului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Cluj pentru efectuarea necropsiei.

Creatura uriașa cu statura umana, care merge in doua picioare, surprinsa la marginea șoselei. Un vanator a filmat totul ingrozit

15:16, 13.02.2024 - Un barbat a surprins o creatura inspaimantoare in timp ce se afla la vanatoare. Pentru ca era sigur ca nimeni nu il va crede, a scos telefonul și a filmat, iar imaginile au facut inconjurul lumii. Nici pana astazi nu se știe ce era creatura cu statura de om care da tarcoale șoselei.

S-a lovit cu mașina de un parapet metalic de pe marginea șoselei

10:25, 02.02.2024 - Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați vineri dimineața, in jurul orei 7.52, cu privire la faptul ca, intre localitațile Crasna și Varșolț, s-a produs un accident rutier in urma caruia o persoana are nevoie de ingrijiri medicale. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat ca, un barbat…


Ce parere ai despre aceasta stire?