Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz controversat în SUA! Adolescentul care şi-a împuşcat mai mulţi colegi în California a folosit o 'armă fantomă'

Publicat:

Adolescentul american de 16 ani care a deschis focul la liceul sau din , o suburbie a metropolei , omorand doi colegi si ranind alti trei, dupa care s-a impuscat in cap, a folosit o asa-zisa 'arma fantoma', asamblata din piese si fara serie, a declarat seriful local, transmite Reuters.

La 14 noiembrie, chiar de ziua sa de nastere, a scos din rucsac un pistol semiautomat de calibrul 45 si a inceput sa traga la intamplare in liceul Saugus, inainte de a intoarce arma spre propria persoana.

O fata de 16 ani si un baiat de 14 ani au…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Posibil act terorist in Australia dupa ce un tanar a injunghiat un barbat. Adolescentul, impușcat

18:06, 05.05.2024 - Poliția australiana a anunțat duminica faptul ca a impușcat mortal un baiat dupa ce acesta a injunghiat un barbat in capitala Australiei de Vest, Perth, intr-un atac despre care autoritațile au spus ca ar avea indicii de terorism, relateaza Reuters.

Peste 200 de arestari dupa dispersarea protestatarilor propalestinieni din campusul UCLA

07:15, 03.05.2024 - Peste 200 de oameni au fost arestași dupa ce nu au respectat ordinul de a se dispersa din tabara ilegala, in prezent desfiintata, din campusul Universitatii din California, Los Angeles, a declarat cancelarul UCLA, Gene Block, intr-un comunicat. Block s-a referit la tabara ca la o „perturbare uriasa”,…

VIDEO Poliția americana a intervenit in forța pentru inlaturarea manifestanților propalestina

14:05, 02.05.2024 - Sute de politisti cu casti si-au facut loc joi dimineata in piata centrala a Universitatii din California, din Los Angeles, in incercarea de a dispersa o tabara a protestatarilor propalestinieni atacata in noaptea precedenta de sustinatorii proisraelieni, informeaza Reuters, arata Agerpres.

Incident suspect - Cel mai controversat ministru din Israel, ranit intr-un accident rutier (VIDEO)

21:01, 26.04.2024 - Ministrul israelian de extrema dreapta al securitatii nationale, Itamar Ben-Gvir, a fost ranit usor vineri intr-un accident de masina si dus la spital, a anuntat politia, adaugand ca investigheaza circumstantele producerii accidentului, relateaza Reuters si EFE.

Apple va organiza un eveniment in luna mai a anului 2024. Ce pregatește compania

18:30, 23.04.2024 - Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, in contextul in care exista informații potrivit carora luna viitoare va lansa mult așteptatele versiuni imbunatațite ale iPad Pro și iPad Air, scrie Reuters. Compania cu sediul in Cupertino, California, nu a dezvaluit mai multe detalii…

Atac armat intr-un mall din Sydney: Mai multe persoane injunghiate / Un barbat a fost impuscat mortal de politie - VIDEO

11:15, 13.04.2024 - Sute de oameni au fost evacuati sambata dintr-un centru comercial din Sydney, dupa un incident in care mai multe persoane ar fi fost injunghiate, relateaza Reuters și AFP.Serviciile de urgenta au fost chemate la Westfield Bondi Junction cu putin timp inainte de ora 16.00 (06.

Casa de lux a actriței Cara Delevingne, mistuita de flacari. Cum arata vila și posibila cauza a incendiului VIDEO

13:21, 16.03.2024 - Casa de lux din California a Carei Delevingne a fost cuprinsa de flacari, vineri dimineața. La momentul respectiv, celebra actrița se afla la Londra. Potrivit informațiilor furnizate de Departamentul de Pompieri din Los Angeles, echipajele s-au luptat cu un incendiu puternic.

Razboi in Ucraina, ziua 728: Rusia, vizata de noi sancțiuni din partea statelor G7. Anunțul Casei Albe - LIVE TEXT

07:17, 21.02.2024 - UPDATE 6:10 - Statele Unite vor anunta vineri un pachet major de sanctiuni impotriva Rusiei din cauza mortii liderului opozitiei Aleksei Navalnii si a razboiului de doi ani din Ucraina, a declarat marti presedintele Joe Biden, relateaza Reuters.Biden, care a vorbit cu jurnalistii in timp ce pleca intr-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?