Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cauza decesului pompierului care a ridicat autorizația stației de la Crevedia. De ce a murit, de fapt. Instructorul auto, dezvăluiri șocante: ”Era foarte ...”

Publicat:

Explozia de la Crevedia a dus la decesul a cinci oameni raniți, insa și a pompierului care a retras autorizaia stației GPL care a explodat. Acesta s-a stins in condiții suspecte, intr-un accident rutier. Ei bine, la cateva zile distanța de la tragedie, instructorul auto a spus care a fost adevarata cauza a morții lui Bogdan Georgian Pușcoi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozia de la Crevedia. Patronii stației GPL au depus plangere penala impotriva șefilor ISU care au gestionat intervenția

10:15, 09.05.2024 - Patronii firmei care opera depozitul de GPL de la Crevedia, care a sarit in aer de mai multe ori anul trecut, au depus plangere penala impotriva a trei pompieri, comandanti ai interventiei. Acuzatiile aduse sunt de abuz de autoritate, neglijenta in serviciu și distrugere din culpa.

Declarațiile șocante ale tatalui care și-a lovit și obligat copilul sa alerge pe banda, intr-o sala de fitness. Micuțul in varsta de 6 ani a murit

13:15, 03.05.2024 - Tatal acuzat ca și-a abuzat fiul in varsta de 6 ani și i-ar fi provocat moartea, a facut declarații șocante. Barbatul susține ca micuțul a murit din cauza unei pneumonii, nu din cauza antrenamentelor brutale și a presupuselor batai. 

Un cunoscut jurnalist roman a murit la doar 48 de ani. Care a fost cauza decesului / FOTO

13:36, 24.03.2024 - Este zi de doliu in lumea jurnalismului din Romania! Un cunoscut jurnalist roman s-a stins din viața la varsta de doar 48 de ani. Acum, jurnalistul este plans de o țara intreaga. Iata care a fos cauza decesului!

De ce a murit Nicolae Manolescu. Care a fost cauza decesului

21:25, 23.03.2024 - A murit Nicolae Manolescu, unul dintre cei mai mari oameni de cultura din Romania. Academicianul a incetat din viața la varsta de 84 de ani. Acesta a fost critic și istoric literar roman, cronicar literar și profesor universitar, membru titular al Academiei Romane. Nicolae Manolescu a murit la 84 de…

Eugenia Șerban, 14 ani de calvar cu fiul ei, din cauza drogurilor. Actrița face dezvaluiri șocante

08:20, 15.03.2024 - Eugenia Șerban, 14 ani de calvar cu fiul ei, din cauza drogurilor. Actrița face dezvaluiri șocante Continue reading Eugenia Șerban, 14 ani de calvar cu fiul ei, din cauza drogurilor. Actrița face dezvaluiri șocante at Tabu.

Explozia de la Crevedia: Concluziile criminaliștilor dupa 8 luni de la tragedia in care au murit 6 oameni! Raportul oficial al INEC

16:55, 06.03.2024 - La mai bine de 8 luni de la tragedia care a ingrozit țara, specialiștii Institutului Național de Expertize Criminalistice au venit cu raportul final. Incendiul care a ucis 6 persoane si a ranit alte zeci a fost provocat de scurgerea de gaze in timpul manevrelor de transfer de GPL dintr-o autocisterna…

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.


Ce parere ai despre aceasta stire?