Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câți invitați poți avea acasă de Crăciun și Revelion?

Publicat:


Adio, petreceri de Revelion în acest an! Vicepremierul, îi îndeamna pe români sa se toarne între ei la Poliție daca organizeaza chefuri acasa și au prea mulți invitați.


Petrecere cu maximum 20 de oaspeți

&"Daca fac acasa cu 20 de oameni, este la limita regulii impuse de noi. Daca fac deja cu 30 de oameni, atunci, daca organele de control sunt sesizate, aplica amenzi&", a spus aceasta.

spune ca și alți europeni își toarna vecinii daca îi observa…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac terorist sau rafuiala? Incident grav la metroul din Londra. Martorii spun ca mai mulți oameni au fost injunghiați

12:15, 30.04.2024 - Un incident grav a avut loc marți la metroul din Londra. Unii martorii spun ca mai mulți oameni au fost injunghiați intr-o stație. Zona a fost izolata și mai multe echipe de la Poliție și ambulanța au fost trimise in misiune.

Un oltean de 89 de ani, plecat de aproape doua saptamani de acasa, cautat de poliție

12:05, 15.04.2024 - Politistii din Olt cauta un barbat, de 89 de ani, din comuna Gradinari, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Pe 7 aprilie, in jurul orei 18:00, polițiștii Secție de Poliție nr. 6 Ganeasa au fost sesizați, de catre un barbat, din comuna Gradinari, ca, tatal sau, POPA MARIN, de…

Copil din Cluj-Napoca disparut de acasa. E cautat de poliție

19:30, 04.04.2024 - Un baiat de 9 ani a plecat de acasa și nu a mai revenit. Acum e cautat de poliție. La data de 4 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata despre la faptul ca AJTAI MARIUS-CRISTIAN, in varsta de 9 ani, din municipiul Cluj-Napoca a plecat de la locuința din municipiul Cluj-Napoca,…

Ați vazut-o? O minora din Baia Mare a disparut de acasa

14:46, 03.03.2024 - Sambata, 2 martie, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați de familia unei minore de 13 de ani, din Baia Mare, respectiv Coardoș Michele Daria Nicoleta, cu privire la faptul ca, la data de 01 martie a.c., in jurul orei 17.00, aceasta a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit pana in prezent.…

Cel mai bogat om din Asia organizeaza o petrecere extravaganta. Zuckerberg, Rihanna și Bill Gates, intre invitați

12:06, 01.03.2024 - Unul dintre cei mai bogați oameni din lume organizeaza o petrecere uriașa inainte de nunta fiului sau. Printre invitați sunt actori, cantareți și oameni de afaceri celebri, precum Mark Zuckerberg, Rihanna și Bill Gates. Nunta va avea loc la vara.

Cadou de Ziua Indragostiților facut de soțul gelos din inchisoare. Soția s-a trezit cu Poliția acasa

14:30, 16.02.2024 - Gelozia l-a impins pe un barbat din Galați, aflat in inchisoare, sa ii denunțe la Politie atat pe soția lui, cat și pe presupusul ei amant, un fost prieten de-ai lui, partener de infracțiuni.

200 de oameni au zburat peste 6 ore cu avionul și la aterizare s-au trezit tot acasa, din cauza unor toalete defecte

12:15, 15.02.2024 - Un Boeing 787 care efectua o cursa transatlantica, de la Amsterdam la Los Angeles, s-a intors din drum dupa ce 8 din cele 9 toalete s-au defectat. Pentru pasageri, asta a insemnat 6 ore și jumatate de zbor in plus și o intarziere totala de 9 ore.

Tanara de 19 ani din Alba, atacata de fratele iubitului ei. Barbatul a fost arestat preventiv pentru viol

18:35, 12.02.2024 - Tanara de 19 ani din Alba, atacata de fratele iubitului ei. Barbatul a fost arestat preventiv pentru viol O tanara de 19 ani din Zlatna a reclamat la Poliție ca a fost violata de fratele iubitului ei. Incidentul s-ar fi petrecut la o petrecere cu invitați prieteni și rude. Agresorul a fost arestat preventiv.…


Ce parere ai despre aceasta stire?