Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Categoriile profesionale din spitalele publice şi private din România ar putea să fie obligată să prezinte certificatul verde

Publicat:

Personalul din spitale, din , de , de Asigurari de Sanatate si din institutiile din subordine ar putea fi obligat sa prezinte certificatul verde la inceperea programului de lucru. Un proiect de lege in acest sens a fost depus ieri, la Parlament, de un grup de senatori si deputati. Categoriile profesionale din spitalele publice si private ar putea sa fie obligate sa prezinte certificatul verde. Acesta va indeplini una din conditiile: „vaccinare impotriva COVID-19” sau „detinatorul actului a trecut prin boala si se afla in perioada…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicamentele expirate sau care nu mai sunt folosite vor putea fi predate la spitalele publice sau private, in puncte special amenajate

01:05, 20.04.2024 - Ministerul Sanatatii a publicat recent instructiunile privind modalitatea de gestionare a acestor deseuri periculoase, precum si procedura de decontare a cheltuielilor suportate de unitatile sanitare in acest proces. In spatii special destinate in curtea fiecarui spital, care sa permita accesul usor…

Valeria Herdea: CNAS are bani pentru primele noua luni ale anului

08:55, 02.04.2024 - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate are fonduri doar pentru primele noua luni ale anului, nefiind acoperit ultimul trimestru, a afirmat, luni, presedintele CNAS, Valeria Herdea, la o dezbatere organizata de Profit.ro, informeaza AGERPRES . „Avem bani pe noua luni. Ultimul trimestru nu avem bani.…

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate: „Avem bani pe noua luni. Ultimul trimestru nu avem bani”

17:55, 01.04.2024 - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate are fonduri doar pentru primele noua luni ale anului, nefiind acoperit ultimul trimestru, a transmis, luni, presedintele CNAS, Valeria Herdea, informeaza Agerpres."Avem bani pe noua luni. Ultimul trimestru nu avem bani. Ori facem un efort toti sa incercam sa reducem…

Ministrul Rafila, despre concediile medicale: „Politica fiscala nu o face Ministerul Sanatatii”

06:40, 29.03.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a analizat problema impozitarii concediilor medicale. El pledeaza pentru o abordare prudenta și colaborare intre Ministerul Sanatații, Ministerul Finanțelor și Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru a evalua posibilitatea eliminarii impozitului pe…

INSP anunta peste 800 de noi cazuri de rujeola, intr-o singura saptamana

00:25, 21.03.2024 - In ultima saptamama, INSP a raportat 825 de noi cazuri de rujeola la nivel național. Ele duc bilanțul total de 8.845 de cazuri raportate din 1 ianuarie 2023 pana in prezent. In aceasta perioada s-au inregistrat și noua decese, la persoane din județele Brașov, Giurgiu, Mureș și municipiul București.…

Dragos Damian, Terapia Cluj: Marcel Bolos, noua schema de ajutor de stat este foarte buna pentru industria farmaceutica. Mai ramane sa convingem functionarii din Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sa nu mai urasca medicamentel

09:55, 16.03.2024 - Pentru toți care inca nu sunt la curent cu noua schema a Ministerului Finanțelor Publice privind stimularea investițiilor cu impact in economie sau pentru cei care injura Guvernul ca lasa pacienții fara medicamente mai sus este linkul noii scheme, poate decid unii sau alții sa construiasca o fabrica…

Orașul oamenilor parasiți – peste 110.000 de pacienți uitați de autoritați așteapta sa le fie salvata viața

16:46, 04.03.2024 - Peste 110.000 de oameni, mai mult decat echivalentul populației orașului Buzau, majoritatea cu boli grave, așteapta de mai bine de un an sa primeasca medicamentul de care au nevoie. Datele arata ca timpul de așteptare este de peste 900 de zile. Acești oameni sunt vazuți doar ca niște statistici, deși…

Valcea, județul cu investiții majore in…

09:00, 15.02.2024 -  1 total views … sanatate. In Romania sunt peste 360 de spitale de stat, majoritatea regasindu-se in subordinea directa a primariilor sau a consiliilor județene. Spitalele sunt finanțate din trei direcții: Ministerul Sanatații pentru investiții punctuale, Casa Naționala de Asigurari de Sanatate pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?