Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catedrala Mântuirii Neamului sau spitale, şcoli şi şosele? „Ceauşescu şi-a făcut propria lui catedrală. A demolat şi a cheltuit ca un dement“

Publicat:

Aproape as fi in stare sa promit ca, daca astia vor termina vreodata Autostrada Pitesti-Sibiu, sunt dispus sa parcurg in genunchi distanta de 166 de kilometri. Riscul e minim - scrie analistul politic pe blogul sau de pe adevarul.ro.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce prioritați va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

12:40, 24.04.2024 - Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj in care anunța ce prioritați va avea, daca va caștiga alegerile din 9 iunie 2024. “Mulțumesc pentru incredere! Impreuna vom lupta pentru dreptul bucurestenilor la o viața mai buna, intr-un…

Acces Direct. Mari, victima in propria casnicie? Soțul tinerel i-ar fi cheltuit toți banii: „Am facut plangere” / VIDEO

17:30, 10.04.2024 - Mari ar fi trait un coșmar in casnicia cu Dorel. Barbatul ar fi cheltuit banii familiei in scopuri personale și ar fi fost violent cu femeia, imediat dupa ce a avut loc cununia civila. Cum se apara acesta!

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „1.000 cele mai mari companii din Romania - uitați-va bine la ele. Din taxele, impozitele și contribuțiile platite (sau nu) de aceste companii se construiesc (sau nu) școli, spitale și infrastructura”

15:05, 23.03.2024 - Cand vezi astfel de rezultate bune și astfel de traiectorii stelare in vremuri atat de tulburi te intrebi, din nou, de ce avem deficit bugetar, deficit de cont curent, deficit de balanța comerciala și suntem indatorați pana la stranepoți?

Ceban, nemulțumit ca sediul fostei Universitați Tiraspol ar urma sa fie dat PA: „Luați labele galbene de pe școli, gradinițe, universitați și spitale”

10:10, 14.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, s-a aratat indignat, dupa ce Procuratura Anticorupție a anunțat ca vrea cladirea fostei Universitați din Tiraspol pentru noul sediu. „Luați labele galbene de pe școli, gradinițe, universitați, spitale”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

Fostul cartier din București care va reaparea cu ajutorul AI. Ceaușescu l-a demolat

17:40, 13.03.2024 - La inceputul anilor 80, dupa ce tovarașul se intorcea dintr-o vizita din Coreea comunista, avea sa decida demolarea unei parți intregi a Capitalei, o adevarata pagina de istorie, doar pentru a-și arata cultul personalitații și al grandomaniei. Un cartier intreg era demolat pentru a face loc Casei Poporului.…

Pe modelul Bazarului Gorbaciov: Targul de la Obor, din Constanta va fi demolat. Este invocat riscul seismic ridicat

15:05, 28.02.2024 - Primaria Constanta a eliberat doua documente importante ce vizeaza desfiintarea Targului de la Obor. Administratia Fondului Imobiliar SRL a obtinut pe 27 februarie 2024, atat autorizatia de desfiintare, cat si certificatul de urbanism pentru desfiintare corpuri de cladiri C1 ndash; spatiu comercial,…

ȘCOLI ȘI SPITALE DSP a anunțat masuri pentru prevenirea și limitarea gripei

17:00, 05.02.2024 - Avand in vedere cresterea accelerata a numarului de cazuri de imbolnavire prin gripa, Ministerul Sanatații a instituit starea de alerta epidemiologica. The post ȘCOLI ȘI SPITALE DSP a anunțat masuri pentru prevenirea și limitarea gripei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?