Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catalina Bozianu: "La multi ani, Alexandru, baiatul mamei!"

Publicat:

Deputatul PMP , aflata intr-o deplasare de lucru in Franta, a tinut sa-i transmita, public, fiului ei, un mesaj cu ocazia zilei lui de nastere.

Astazi, implineste 20 de ani si, dupa cum se poate observa, este mandria mamei.

"Astazi, bebele din prima fotografie, acelasi cu tanarul din a doua, implineste 20 de ani. La multi ani, Alexandru, baiatul mamei...", este mesajul pentru Alexandru.

Si redactia Ph-online.ro ii ureaza tanarului la multi ani si mult succes in viata!

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Roman implinește 48 de ani! Este prima aniversare a vedetei in lipsa mamei sale: ”Aștept un an...”

11:35, 13.04.2024 - Zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc! Oana Roman implinește, astazi, 48 de ani! Vedeta este inconjurata de cele mai dragi persoane din viața ei. Chiar daca este prima aniversare in lipsa mamei sale, Mioara Roman, ii simte prezența spirituala din Cer. Iata cum sarbatorește Oana Roman astazi.

ANIVERSARE Deputatul USR Radu Panait implinește astazi 39 de ani

11:36, 09.04.2024 - Astazi, 9 aprilie, deputatul USR din Satu Mare, Radu Panait, iși sarbatorește ziua de naștere implinind 39 de ani. The post ANIVERSARE Deputatul USR Radu Panait implinește astazi 39 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

Margareta, Principesa Romaniei implinește astazi 75 de ani! ”Viata mea nu ar fi avut nici un sens daca nu as fi venit in Romania”

11:10, 26.03.2024 - Margareta, Principesa Romaniei implinește astazi 75 de ani! Din 2017, de cand Regele Mihai  s-a stins din viața, Margateta a Romaniei, Principesa Moștenitoare, este Custodele Coroanei, suveranul și șeful Casei Regale Romane. Majestatea Sa, Regina Margareta, conform titlului dinastic, pricipesa a luat…

Roman, condamnat la cinci ani de inchisoare, dupa ce și-a obligat fratele mai mic sa fure, inca de cand acesta avea 12 ani. Baiatul primea liber numai in zilele de marți

12:01, 17.03.2024 - Un roman in varsta de 41 de ani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in Franța. Autoritațile franceze ar fi luat o astfel de decizie dupa ce barbatul și-a obligat fratele mai mic sa fure, inca de cand acesta avea 12 ani. Baiatul avea liber numai in zilele de marți.

Razboi in Ucraina, ziua 730: Zelenski trimite parlamentului un proiect de lege privind lasarea la vatra a unor militari - LIVE TEXT

14:55, 23.02.2024 - UPDATE 14:40 - Proiectul de lege privind modificarea legii referitoare la serviciul militar obligatoriu a fost inregistrat joi in Rada Suprema (Parlamentul) a Ucrainei, potrivit site-ului legislativului ucrainean.Deputatul de opozitie Oleksii Goncearenko a scris pe canalul sau Telegram ca textul propune…

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

15:00, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei artiste Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

14:41, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita vine nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!


Ce parere ai despre aceasta stire?