Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un bolid de lux de ziua lui de naștere! Celebrul designer nu se uită la bani: „Este navă spațială” / VIDEO

Publicat:

nu se uita la bani cand vine vorba de placerile lui. Celebrul designer și-a facut un cadou foarte valoros cu ocazia zilei de naștere: un bolid de lux, ultimul model! Ce a marturisit, in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Ce amintiri are Catalin Botezatu despre perioada Paștelui. Celebrul designer, dezvaluiri emoționante: "Cele mai frumoase..." / VIDEO

09:50, 08.05.2024 - Catalin Botezatu iși amintește cu nostalgie de cum era Paștele in copilaria lui. In cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show, celebrul designer și-a amintit cum petrecea sarbatorile cand era copil, in familie.

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Anamaria Prodan i-a cumparat fiicei sale un bolid de 140.000 de euro. Sarah e la a patra mașina

22:05, 17.04.2024 - Anamaria Prodan (51 de ani) a mai facut o aroganța. Zilele trecute, impresara i-a facut cadou fiicei sale un nou bolid de lux, in valoare de 140.000 de euro. Pentru Sarah Dumitrescu Prodan, o impatimita a cailor putere, este deja a patra mașina, potrivit Click!

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

A cumparat 3 certificate de naștere pentru minori pentru „a trece liber frontiera”: Un ucrainean, prins cu acte false, a solicitat azil in Moldova

12:00, 30.03.2024 - Un cetațean din Ucraina, depistat la frontiera cu 3 certificate de naștere pentru minori - false, a solicitat azil pe teritoriul Republicii Moldova, conform unui comunicat emis de reprezentanții Poliției de Frontiera.

Selly a investit un milion de euro intr-un film realizat in doar 4 luni: „Socoteala de acasa nu e cea din targ”. Ce așteptari are de la „Buzz House”

15:45, 28.03.2024 - Selly se pregatește sa lanseze un nou film, in luna aprilie a acestui an. Celebrul vlogger a realizat proiectul in doar 4 luni și a investit aproximativ un milion de euro.Celebrul vlogger Selly a investit un milion de euro intr-un film, marcand o noua etapa importanta in cariera sa. Detaliile furnizate…

Star Matinal. Selly a investit un milion de euro in noul film! Celebrul vlogger, detalii neștiute despre producție: „Cel mai de succes...” / VIDEO

11:20, 28.03.2024 - Selly a dezvaluit ca a investit un milion de euro in film! Celebrul vlogger a oferit detalii neștiute despre producție. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars! Tanarul este mandru de realizare.

Star Matinal. Philipp Plein s-a intors la Andreea Sasu! Celebrul designer și modelul vor deveni parinți / VIDEO

10:50, 27.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Philipp Plein s-a intors la Andreea Sasu! Se pare ca cei doi au decis sa-și mai dea o șansa. Celebrul designer vestimentar și modelul s-au impacat, iar acum urmeaza sa devina parinți.


Ce parere ai despre aceasta stire?