Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Botezatu, DEZĂLUIRI ULUITOARE: "Am făcut ritualuri şamanice. Am luat ciuperci halucinogene"

Publicat:

"Am reusit sa ating Nirvana, demult, la . Imi doresc sa ma perfectionez si sa imi gasesesc propria liniste. As renunta la placerile lumesti, pentru ca atunci gasesti altfel de placeri, mai presus.Gandurile mele negre vin tot timpul, dar sa le alung prin tehnicile mintii. Starile de cadere, depresiile te duc catre starea asta. Nu sunt la nivelul la care sa ma eliberez de tot, e foarte greu dupa ce traiesti in lumea in care traiesc eu", a explicat designerul la "Povestiri adevarate", citat de cancan.ro.

Designerul a explicat si ca a luat…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum trebuie sa fie femeia „perfecta” pentru Catalin Botezatu. La ce aspecte este atent designerul: „E bine sa dominați barbatul!” / VIDEO

09:36, 17.05.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Catalin Botezatu a vorbit despre cum trebuie sa fie femeia „perfecta”. Iata la ce aspecte este atent celebrul designer, dar și ce declarații a facut cu privire la acest subiect important!

Catalin Botezatu a cheltuit o avere pentru o femeie! Designerul, despre cel mai lung flirt, dar și despre cea mai scurta cucerire / VIDEO

22:51, 16.05.2024 - Catalin Botezatu face declarații savuroase despre viața lui sentimentala. Designerul a cheltuit o avere pentru a cuceri o femei, insa vorbește și despre cel mai scurt flirt. Mai mult, creatorul de moda "da de pamant" cu barbații care nu baga mana in buzunar.

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Obiectul de care Catalin Botezatu nu se desparte niciodata. „Trebuie sa il las pana cand se rupe”

12:25, 04.05.2024 - Catalin Botezatu, o figura stralucitoare a lumii modei romanești, continua sa incante și sa inspire cu energia sa debordanta și pasiunea pentru viața. Designerul a dezvaluit detalii surprinzatoare despre ritualurile sale și un anumit obiect de care nu se desparte niciodata.

Student in camin dealer de droguri, in camera sa a fost gasit peste un kilogram de cannabis și zeci de pastile de ecstasy și amfetamina, plus ciuperci halucinogene

16:10, 29.03.2024 - Continue reading Student in camin dealer de droguri, in camera sa a fost gasit peste un kilogram de cannabis și zeci de pastile de ecstasy și amfetamina, plus ciuperci halucinogene at Info real.

Traficant de droguri, arestat preventiv. La percheziții s-au gasit canabis, ketamina și ciuperci halucinogene VIDEO

14:40, 16.03.2024 - Judecatorul de drepturi și libertați din cadrul Tribunalului Cluj a decis, sambata, arestarea preventiva, pe o perioada de 30 de zile, a unui barbat reținut vineri pentru trafic de droguri de risc si mare risc in forma continuata.

Xtra Night Show. Catalin Botezatu, despre sacrificiile facute de dragul carierei. Ce dezvaluiri a facut designerul: "Tot ce vedeți ..." / VIDEO

22:55, 14.03.2024 - Catalin Botezatu nu are nevoie de prea multe prezentari. Se bucura de o cariera de mare succes in lumea modei, și a reușit sa iși transforme pasiunea intr-un adevarat business internațional. Invitat in platoul Xtra Night Show, creatorul de moda a vorbit despre sacrificiile facute de dragul carierei.


Ce parere ai despre aceasta stire?