Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât timp se ţine mustul la fermentat. Greşeala comună care poate strica vinul

Publicat:

Fermentarea reprezinta un proces deosebit de important in producerea bauturilor alcoolice. Aproximativ 70% din cantitatea totala de alcool dintr-o bautura se produce datorita fermentarii. In general, timpul de fermentare variaza in funcție de tipul de bautura care se dorește a fi produs. Afla in randurile de mai jos cum trebuie sa procedezi in cazul mustului. […] The post Cat timp se tine mustul la fermentat. Greseala comuna care poate strica vinul appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cata drojdie trebuie sa punem, de fapt, in cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac

12:36, 29.04.2024 - Fie el cumparat sau gatit in casa, trebuie sa recunoaștem - cozonacul este o adevarata delicatesa. Gustul dulce și aromat nu poate fi inlocuit cu ușurința de alt produs de patiserie. Daca și tu alegi sa gatești cozonaci de Paște, mai jos venim in ajutorul tau cu cateva trucuri. Greșeala pe care o fac…

Cata drojdie trebuie sa punem, de fapt, in cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac

19:15, 27.04.2024 - Fie el cumparat sau gatit in casa, trebuie sa recunoaștem - cozonacul este o adevarata delicatesa. Gustul dulce și aromat nu poate fi inlocuit cu ușurința de alt produs de patiserie. Daca și tu alegi sa gatești cozonaci de Paște, mai jos venim in ajutorul tau cu cateva trucuri. Greșeala pe care o fac…

Se strica vremea! De cand se face frig! Temperaturile vor scadea puternic și vor aparea și precipitațiile

16:20, 15.04.2024 - Dupa ce in prima zi a acestei saptamani in unele zone din țara au fost temperaturi resimțite chiar și de 35 de grade – ca intr-o zi de vara, nicidecum valori termice specifice unei zile de mijloc de aprilie, luna de primavara – vremea va schimba foaia. Și nu oricum, ci simțitor. Astfel ca se […] The…

De ce sa nu mai pui benzina sau motorina dupa ce furtunul pompei face ‘click’. Greșeala iți poate strica mașina

13:26, 15.04.2024 - Atunci cand facem plinul, furtunul pompei face „click” pentru a ne anunța ca rezervorul este aproape plin. De regula, mai putem alimenta in continuare, dar specialiștii nu recomanda acesta lucru. De ce, aflați in randurile urmatoare. Ce se intampla daca pui combustibil in continuare cand furtunul sare…

Greseala care face ca prajiturile sau blaturile de tort sa se lipeasca de tava. Detaliul care iti strica iremediabil deserturile

15:05, 28.03.2024 - Vrei sa pregatești o prajitura sau un tort dintr-un blat pufos, cu o textura pur și simplu perfecta? Playtech Știri iți explica la ce detalii sa fii atenta pentru a nu strica deserturile. Cum trebuie sa procedezi astfel incat aluatul copt sa nu se lipeasca de tava. Secretele cofetarilor experimentați.…

Cum alegi mancarea potrivita pentru bautura preferata?

15:50, 11.03.2024 - Ți-ai pregatit lista de cumparaturi, dar inca nu este gata? Nu știi ce vrei sa gatești pentru ca nu ai idee ce fel de mancare se potrivește cu bautura ta preferata? Astazi iți oferim o serie de sugestii de rețete cu care vei face senzație la orice masa, alaturi de cei dragi.Indiferent daca alegi vinul…

Cantitatea potrivita de apa care se pune la o lingurita de cafea macinata. Cum sa obții o bautura ca la restaurant

19:10, 27.02.2024 - Pentru ca se numara printre bauturile cele mai consumate in intreaga lume, existe cateva sfaturi pe care trebuie sa le pui in aplicare atunci cand iți prepari cafeaua chiar la tine acasa in fiecare dimineața. Iata cantitatea potrivita de apa care se pune la o lingurita de cafea macinata! Cum sa obții…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

08:25, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…


Ce parere ai despre aceasta stire?