Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât timp rezistă, de fapt, sarmalele după sărbători. Mai sunt bune de mâncat după ce le congelezi? 

Publicat:

Gospodinele pregatesc foarte multe sarmale și, de obicei, acestea raman in oala. Toata lumea s-a saturat de mancarea grea, astfel ca daca vrei sa nu le arunci, exista o opțiune: congelarea. Iata cat timp poți pastra sarmalele la congelator.Sarmalele fac parte din cele mai cautate și apreciate preparate culinare in aceasta perioada a anului, fie ca vorbim de sarmalele de post, sau cele in foaie de varza și vița de vie. Daca nu vrei sa faci risipa alimentara, infoliaza-le și baga-le in congelator.Daca sarmalele care ți-au ramas sunt fierte sau gatite la cuptor, ele rezista timp de 12 luni congelate.…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatori pascale in stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Catalin Scarlatescu

11:06, 16.04.2024 - Cat costa meniul de Paște la restaurantul lui ScarlatescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scarlatescu include o gama variata de preparate tradiționale, fiecare servit in porții generoase menite sa satisfaca pofta de mancare autentic romaneasca:Sarmalele, simbolul mesei de Paște in multe case din…

Pune pasta de dinți in congelator: Trucul secret al japonezilor care iți va schimba viața

13:46, 15.04.2024 - Un truc foarte ingenios, aflat de la japonezi, sau de ce sa inghețam pasta de dinți in congelator. Gospodinele japoneze au descoperit cum acest gest minor poate fi util pentru cei care iși doresc o curațenie impecabila in bucatarie. Tot ce ai nevoie este pasta de dinți, tavițe pentru cuburi de gheața…

Ce pun gospodinele din Banat in sarmalele de post ca sa iasa cu adevarat gustoase. Ingredientul care le da un gust unic

19:20, 14.04.2024 - Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvaluit secretul care te va ajuta sa iasa cu adevarat gustoase și sa nu simți ca nu conțin deloc carne. Este important sa adaugi un ingredient special, care va face minuni cu preparatul tau. Cum faci cele mai bune sarmale de post In…

Alexia Eram nu a mancat nimic timp de 36 de ore. Cum se simte fosta concurenta de la America Express. De ce a luat aceasta decizie

18:20, 02.04.2024 - Alexia Eram are multa grija de coropul sau, motiv pentru care merge la sala in mod frecvent și consuma alimente sanatoase. De data aceasta, a ținut post intermitent timp de 36 de ore și a surprins pe toata lumea cu decizia luata.

Cum trebuie pastrata carnea de vita la congelator. Cat rezista și de ce trebuie sa ții cont pentru a nu-și pierde savoarea

13:25, 16.03.2024 - Pentru ca sa ramana proaspata mai mult timp, majoritatea oamenilor aleg sa depoziteze carnea de vita in congelator. Iata cum trebuie sa fie ambalata aceasta carne și ce reguli trebuie sa respecți pentru a te bucura cat mai mult timp de gust.

Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”

13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Cat timp rezista carnea de vita la congelator. Cum se depoziteaza in mod corect

01:25, 06.03.2024 - Carnea de vita este depozitata in congelator pentru a ramane proaspata mai mult timp. In funcție de tipul sau, daca este tocata sau maturata, perioada va fi diferita, dar trebuie sa ai in vedere cateva reguli privind ambalarea corecta.

Secretul croaților pentru cele mai bune sarmale. Ingredientele surpriza pe care le folosesc in preparat

14:10, 29.02.2024 - Gospodinele din Croația pregatesc sarmale intr-un mod cu totul deosebit. Sigur nu știai trucul pus in aplicare de acestea pentru a da savoare preparatului. Lamaia, scorțișoara și alunele sunt ingrediente ce trebuie neaparat folosite, daca vrei sa te bucuri de sarmale cu totul speciale. Sarmalele nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?