Cât durează anticorpii celor care s-au îmbolnăvit de Covid. STUDIU
Publicat:Anticorpii neutralizanti impotriva SARS-CoV-2 persista in organismul pacientilor care au trecut prin boala cel putin 8 luni de la infectie in majoritatea cazurilor, asigura un studiu realizat de spitalul milanez San Raffaele si de Institutul Superior de Sanatate (ISS) italian, relateaza EFE, potrivit Agerpres.
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata
17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.
Doliu in lumea medicala: un doctor renumit a murit, la doar 41 de ani, intr-un grav accident, in București
14:55, 12.04.2024 - Ștefan Veliceasa, medic specialist medicina de familie in București, de origine din Suceava, a murit la doar 41 de ani.Doctorul ar fi decedat in urma unui accident vascular.„Am ințeles ca ar fi facut un AVC, in timp ce conducea mașina proprie in București. Nu știam sa aiba nicio problema de sanatate.…
Obezitatea, asociata cu depresia, in special la femei, potrivit unui studiu
07:55, 13.03.2024 - Un grup de cercetatori in domeniul sanatatii mentale si fizice, de la facultatea de sanatate publica a University College din Cork, a gasit dovezi care indica o sanatate mintala mai precara la persoanele de varsta mijlocie sau mai in varsta cu obezitate, independent de boala si de factorii legati de…
Mihaela Bilic. Creveții, beneficii speciale pentru sanatate
08:45, 02.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic citeaza un studiu despre care spune ca ofera o perspectiva noua pentru consumul de creveți, care pana acum erau acuzați ca au prea mult colesterol. Creveții au mai puțina grasime decat carnea, mai puțin colesterol decat oul, multe minerale, acizi grași omega 3, proteine…
Mihaela Bilic. Creveții au beneficii speciale pentru sanatate
07:45, 02.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic citeaza un studiu despre care spune ca ofera o perspectiva noua pentru consumul de creveți, care pana acum erau acuzați ca au prea mult colesterol. Creveții au mai puțina grasime decat carnea, mai puțin colesterol decat oul, multe minerale, acizi grași omega 3, proteine…
Studiu. „Ceața cerebrala“ provocata de Long COVID micșoreaza IQ-ul
23:05, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Long COVID au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, arata un studiu coordonat de un cercetator in neuroștiințe.
Studiu: Alimentele ultraprocesate sunt legate de 32 de efecte nocive pentru sanatate
15:40, 29.02.2024 - Alimentele ultraprocesate (UPF) sunt direct legate de 32 de efecte nocive pentru sanatate, inclusiv un risc mai mare de boli de inima, cancer, diabet de tip 2, sanatate mintala negativa și deces prematur, potrivit celei mai mari analize de acest gen din lume.