Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de recunoscător îi este Florin Salam lui Nuțu Cămătaru că a ajuns sus: „Este un om care m-a învățat numai de bine!”

Publicat:

este un barbat foarte sincer, care de fiecare data cand are ocazia vorbește despre viața lui personala. De aceasta data, cantarețul de manele a vorbit despre cat de recunoscator ii este lui Nuțu Camataru ca a ajuns sus. Iata ce declarații a facut „” despre celebrul interlop!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

Florin Salam, alaturi de familia indurerata a lui Costel Corduneanu, dupa moartea lui! De ce nu poate sa ajunga la inmormantarea lui: ”Sunt niște persoane acolo...” / VIDEO

09:55, 19.04.2024 - Costel Corduneanu urmeaza sa fie condus pe ultimul drum astazi, alaturi de familie și sute de persoane. Vor fi prezente și vedete, insa printre cei care nu și-au anunțat prezența este Florin Salam. Deși a fost o persoana foarte apropiata de Costel Corduneanu, Regele Manelelor nu poate sa ajunga la inmormantarea…

Știrile Antena Stars. Nuțu Camataru, zi de naștere cu fast. Florin Salam i-a cantat toata noaptea / VIDEO

22:00, 08.04.2024 - Nuțu Camataru și-a organizat ziua de naștere cu mare fast. A implinit 60 de ani, iar nume grele din showbizul romanesc i-au fost alaturi. Florin Salam a intreținut atmosfera și s-a asigurat ca toți invitații se afla pe ringul de dans.

Roxana Stoian și-a dus soțul la manichiura! “Regele Manelelor”, rasfaț total / FOTO

13:31, 22.02.2024 - Florin Salam a beneficiat de rasfaț la salon! Roxana Stoian a decis sa ii faca o surpriza soțului ei și l-a dus la manichiura! Judecand dupa imagini, se pare ca Florin Salam s-a simțit perfect pe scaunul manichiuristei! Roxana Stoian a filmat tot momentul!

Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Ce declarații noi a facut manelistul in scandalul de inșelaciune: „Anii aștia de munca...”

17:50, 10.02.2024 - Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Celebrul cantareț de manele a facut noi declarații in scandalul de inșelaciune in care este implicat. Iata ce a marturisit „Regele Manelelor” de aceasta data!

Florin Salam a fost reținut de poliție! Regele Manelelor este implicat intr-un dosar de inșelaciune

09:35, 08.02.2024 - Informații de ultim moment! Florin Salam a fost reținut de poliție, joi dimineața. Dupa ce a fost acuzat de inșelaciune, polițiștii au luat masuri in cazul manelistului. Iata de unde a pornit totul și cum a reacționat, Florin Salam in acest caz, pana acum.

Florin Salam ar putea fi adus la poliție cu mandat! Pe numele celebrului manelist a fost depusa o plangere pentru inșelaciune

14:55, 05.02.2024 - Problemele se țin lanț de Florin Salam, iar artistul este implicat acum intr-un nou scandal de proporții! „Regele Manelelor” ar putea fi adus la poliție cu mandat. Pe numele celebrului manelist a fost depusa o plangere pentru inșelaciune.

Mire din Targoviște, acuzații grave la adresa lui Florin Salam. „Regele Manelelor” nu s-ar fi prezentat la nunta, deși a primit bani / VIDEO

10:25, 01.02.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show, un mire din Targoviște, Laurențiu Bițu, a facut acuzații grave la adresa lui Florin Salam. „Regele Manelelor” nu s-ar fi prezentat la nunta, deși a primit bani. Iata ce marturisiri au facut mirele și avocatul acestuia, Ciprian Iacob!


Ce parere ai despre aceasta stire?