Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de rău îți poate face deodorantul

Publicat:

Avem in jur de 2,6 milioane de glande sudoripare in tot corpul și, pentru multe dintre noi, preocuparea majora este sa prevenim ca o parte dintre aceste glande sa funcționeze normal, pentru a nu ne pata hainele și pentru a ține la distanța mirosul neplacut. Prin urmare, folosim antiperspirante. Mulți cercetatori spun insa ca sudoarea este esențiala pentru sanatatea noastra. Fara ea nu ar putea elimina metale toxice, iar piele nu s-ar vindeca in urma ranilor, scrie clickpentrufemei.ro. Antiperspirantele te fac sa miroși mai rau Potrivit unui studiu realizat de cercetatori la Universitatea din Gent…

Citeste articolul mai departe pe covasnamedia.ro…  

Sursa articol: covasnamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV! Dan Sucu, criza de nervi dupa apariția steogramelor dintre Daniel Niculae și Bocciu! Patronul a parasit țara: 'Lasați-ma, am probleme de afaceri'

17:10, 25.03.2024 - Au aparut stenogramele dintre Daniel Niculae, președintele clubului Rapid, și Bocciu, șeful galeriei, iar din discuție se ințelege clar faptul ca oficialul știa ca urmeaza sa fie introduse pe stadion materiale pirotehnice.Dan Șucu a facut o criza de nervi atunci cand a citit stenograme și…

PROIECTUL ERASMUS LA UNIVERSITATEA GHENT DIN BELGIA Profesorii de la Școala Gimnaziala “Vasile Lucaciu” din Carei participa la un curs de formare

10:20, 18.03.2024 - Activitațile desfașurate au inclus ateliere de pregatire, prezentarea unor exemple de buna practica și utilizarea diverselor mijloace digitale și programe specifice domeniului geografic. The post PROIECTUL ERASMUS LA UNIVERSITATEA GHENT DIN BELGIA Profesorii de la Școala Gimnaziala “Vasile Lucaciu”…

Un studiu amplu a analizat desenele facute de copii și adulți atunci cand rezolva probleme matematice simple, iar rezultatele sunt uimitoare

04:30, 11.03.2024 - O echipa de la Universitatea din Geneva (UNIGE), in colaborare cu Universitatea CY Cergy Paris (CYU) și Universitatea din Burgundia (uB), a analizat desenele facute de copii și adulți atunci cand rezolva probleme simple. Oamenii de știința au constatat ca, indiferent de varsta participanților, cele…

Droguri depistate in apele reziduale din București

12:35, 10.03.2024 - Directoarea Agenției Naționale Antidrog, Ramona Dabija, a declarat, la Antena 3, ca un studiu chimic realizat asupra apei reziduale din București a indicat prezența unor droguri precum cocaina, ketemina și ecstasy. Asemenea teste se realizeaza in peste 100 de orașe europene, scopul fiind acela de a…

Zoologii au demonstrat existența cirtiței aurii, considerata disparuta

08:40, 08.03.2024 - Oamenii de știința sud-africani au dovedit existența cirtiței aurii de Winton, care o lunga perioada de timp a fost considerata disparuta. Specialiștii de la Universitatea din Pretoria au reușit sa confirme existența mamiferului prin folosirea unei noi metode de analiza a ADN-ului mediului. Aceasta…

Dezvaluirie cutremuratoare ale doctoriței Monica Pop: "Am o prietena care a facut trei cancere dupa vaccinul antiCovid!"

18:55, 29.02.2024 - "Am pierdut și o prietena care a facut trei cancere dupa vaccin. O personalitate, care s-a dus. Vaccinul asta nu e sigur. E posibil ca vaccinul asta sa fi facut foarte mult rau, ca nu putem fi siguri. Numarul celor cu efecte secundare este uriaș. In Germania e o clinica ce aduna efectele secundare.…

A fost prezentata o noua ipoteza privind apariția Marelui Sfinx din Egipt

02:30, 28.02.2024 - Un studiu realizat de oamenii de știința americani a prezentat o noua explicație a originii Marelui Sfinx de la Giza, situat pe malul vestic al riului Nil, in Egipt. Specialiștii de la Universitatea New York au presupus ca structura monumentala ar putea fi o formațiune naturala cunoscuta sub numele…

Bautura din fructe care iți poate crea probleme alimentare. Ce spun specialiștii

00:40, 16.02.2024 - Micul dejun este foarte important pentru a avea energie intreaga zi, iar mulți romani aleg sa consume și suc de portocale. Deși este delicios, te expune la mai multe riscuri alimentare, din cauza nivelului mare de zaharuri pe care le conține. Iata cu ce variante sanatoase il poți inlocui.


Ce parere ai despre aceasta stire?