Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât costă mașina pe care o are Andreea Esca. Știrista și-a angajat șofer profesionist!

Publicat:

O fi el intens dezbatut in mediul online, dar este clar ca salariul ii permite cel puțin sa se perindeze in mașini care mai de care mai scumpe. Deci, cam cat costa bolidul pe care il deține in prezent?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șofer ranit de polițiști dupa o urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Dupa ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

11:11, 21.04.2024 - Urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost impușcat de polițiștii care au incercat sa il opreasca in trafic. In mașina lui au fost gasite marfuri de contrabanda din Ucraina.

Orașul aflat la doua ore de București unde un apartament costa cat o mașina second-hand. Zona era faimoasa in comunism

09:00, 10.04.2024 - Orașul aflat la doua ore de București unde un apartament se vinde cu prețul unei mașini second-hand. In perioada comunismului, regiunea era faimoasa. In prezent, orașul se scufunda in saracie, iar speranțele oamenilor s-au transformat in deziluzii! Orașul din Romania unde un apartament costa cat o mașina…

Un șofer s-a rasturnat cu mașina pe o șosea și a murit, iar acum familia lui primește daune de 75.000 de euro de la stat

09:10, 27.03.2024 - Familia unui șofer mort acum zece ani intr-un accident de circulație va primi daune de 75.000 euro de la stat.Judecatorii din Bihor au stabilit ca este vina Companiei Naționale de Drumuri ca barbatul s-a rasturnat cu mașina pe o construcție de beton din mijlocul drumului. La randul lor, reprezentanții…

Un critic de moda da verdictul in cazul Andreei Esca. De ce trebuie sa tina cont stirista de la Pro TV: „O femeie norocoasa”

12:15, 17.03.2024 - Toți o cunoaștem pe celebra prezentataore a știrilor Pro TV, Andreea Esca. La fel de mulți ochi ii admira vestimentațiile, iar multe din tinerele aspirante la statutul de potențiale vedete o iau drept model. Numai ca, la un eveniment recent de moda, un critic de moda da verdictul in cazul Andreei Esca.

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau”

12:10, 19.02.2024 - Continue reading Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau” at Info real.

Un polițist, reținut dupa ce ar fi cerut 800 de euro de la un șofer: Barbatul a intrat cu mașina in pilonul unui afacerist

12:45, 14.02.2024 - Ofițerii CNA in comun cu Serviciul Protecție Interna și Anticorupție (SPIA) al MAI au reținut in aceasta dimineața un angajat al Inspectoratului de poliție Cimișlia. Polițistul este cercetat intr-un dosar de trafic de influența, dupa ce a fost denunțat de un șofer care provocase un accident.

Masina „tunata“ cu sirena si stroboscop, condusa de un sofer din Neamt, beat, drogat si fara permis

11:45, 02.02.2024 - Politistii s-au confruntat cu un caz neobisnuit, descoperind in Piatra Neamt un sofer care avea montate echipamente de avertizare ilegale. Cel de la volan era beat, drogat si nu avea permis auto


Ce parere ai despre aceasta stire?