Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Castigurile din tranzactiile cu criptomonede trebuie incluse in declaratia anuala de venit

Publicat:

Castigurile din tranzactiile cu criptomonede trebuie incluse in declaratia anuala de venit Castigul din tranzactionarea criptomonedelor poate fi incadrat ca fiind venit din investitii sau din alte surse, iar persoana care l-a realizat trebuie il declare prin declaratia anuala de venit ce trebuie depusa pana pe data de 25 mai a anului urmator celui in care castigul a fost realizat.

&"Ne referim la câstig realizat atunci când cripto-monedele sunt transformate într-o moneda clasica si sunt transferate din portofelul virtual al utilizatorului în contul bancar al…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Yenul japonez a coborat luni fata de dolarul american pana la cel mai redus nivel dupa aprilie 1990

05:55, 30.04.2024 - Moneda si-a revenit ulterior, fiind tranzactionata in jurul valorii de 156,5 de unitati fata de dolar. Commonwealth Bank of Australia a declarat ca Ministerul de Finante al Japoniei urmeaza sa publice marti statisticile sale de interventie pe piata in perioada 28 martie – 26 aprilie. Totusi, a spus:…

DECLARAȚIA și PLATA IMPOZITELOR pentru CHIRII la ANAF. Cand devine OBLIGATORIE plata CASS

00:50, 19.04.2024 - Incepand cu 2024, regulile dupa care ANAF impoziteaza chiriile au suferit anumite modificari semnificative, conform noilor prevederi ale Codului Fiscal. Aceste schimbari au impact asupra persoanelor din Romania care caștiga bani din inchirierea unor proprietați. Cum impoziteaza ANAF chiriile Inainte…

Cum și cand se depune  formularul 212 „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” in anul 2024

07:10, 02.04.2024 - AJFP Salaj informeaza  contribuabilii ca, prin OPANAF 6/2024 a fost aprobat noul model, instrucțiunile de completare și de depunere in anul 2024 a formularului 212 „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice”.In anul 2024, termenul de depunere…

Deficitul bugetar a ajuns, dupa primele doua luni ale anului, la aproape 29 de miliarde de lei, aproape dublu fata de anul trecut

08:00, 27.03.2024 - Deficitul bugetar a ajuns dupa primele doua luni ale anului la aproape 29 de miliarde de lei, reprezentand 1,67% din Produsul Intern Brut. Este aproape dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate ieri de Ministerul de Finante. Desi veniturile totale in ianuarie si februarie…

Presedintele CNAS, Valeria Herdea: Avem 207.722 de pacienti oncologici; este dramatic pentru starea de sanatate a unei populatii

00:35, 21.02.2024 - Presedintele CNAS, Valeria Herdea, a declarat ca in Romania sunt peste 200.000 de pacienti oncologici, ceea ce este “dramatic pentru starea de sanatate a unei populatii”, potrivit Agerpres. “Din pacate, avem 207.722 de pacienti cu cancer si tot din pacate avem 2.700 de copii si vorbesc de copii minori…

E-TVA, o noua nebunie, dupa E-Factura! Afacerile mici se vor inchide pe banda rulanta

08:11, 14.02.2024 - Guvernul anunța e-TVA, un sistem informatic care ar trebui sa ajute companiile. Insa, haosul bate la ușa pentru ca multe societați mici risca sa dispara. Guvernul lanseaza e-TVA, un sistem informatic care promite sa simplifice interacțiunea contribuabililor cu ANAF și sa optimizeze colectarea TVA-ului.…

Familia Umbrarescu preia combinatul metalurgic de la Oțelul Roșu

09:45, 12.02.2024 - Familia Umbrarescu a acceptat sa preia și sa revitalizeze combinatul metalurgic de la Oțelu Roșu, situat in județul Caraș-Severin, conform informațiilor oferite de presa locala. Anunțul a fost facut de catre prefectul Ioan Dragomir. Planurile pentru redeschiderea combinatului sunt stabilite pentru toamna…

Romania se pregatește de procesul cu Pfizer. 15 juriști vor gestiona toate informațiile. De ce vor avea salarii marite cu 50%

15:00, 08.02.2024 - Guvernul a stabilit, joi, prin Ordonanța de urgența crearea unei echipe de 15 juriști din Ministerul de Finanțe și din Secretariatul General al Guvernului, care sa gestioneze toate informatiile pe care le pot avea alte ministere sau entitați cu privire la litigiile in desfașurare sau in viitor ale statului…


Ce parere ai despre aceasta stire?