Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câștigătorul Crizantema de Aur are nevoie de ajutor, după ce familia i-a fost distrusă de un accident

Publicat:

foto: timponline.ro , caștigatorul trofeului Crizantema de Aur trece printr-un calvar. Fratele acestuia a murit intr-un accident auto, iar Post-ul Caștigatorul Crizantema de Aur are nevoie de ajutor, dupa ce familia i-a fost distrusa de un accident apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un baiețel de 9 ani și-a salvat parinții, dupa ce mașina a fost luata pe sus in tornada din Oklahoma: „Mama, tata, va implor sa nu muriți, ma intorc cu ajutoare”

10:20, 05.05.2024 - Wayne și Lindy Baker, impreuna cu fiul lor, Branson, de 9 ani, se indreptau spre Dickson, statul american Oklahoma, pentru a cauta adapost, cand tornada le-a luat camioneta pe sus și a aruncat-o in copaci. Baiețelul a scapat nevatamat, a ieșit dintre fiarele contorsionate și a chemat ajutor, salvandu-le…

Daune de 100.000 de euro pentru familia din Romania a unei femei moarte intr-un accident in Italia

07:40, 25.04.2024 - Doua romance vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Femeile s-au luptat mai mulți ani sa-i convinga pe judecatori ca trebuie sa primeasca daune dupa moartea surorii lor, care traia acolo. Citește și: CEC Bank avertizeaza asupra unei noi metode…

Daune de 70 de mii de euro pentru familia unui barbat mort in accident, in județul Arad

16:30, 19.04.2024 - Judecatoria Ineu a decis ca soția și fiica unui barbat mort intr-un accident de mașina petrecut pe DN79 A, intre Manerau și Voivodeni, vor primi daune morale in valoare de 70 de mii de euro.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Daune morale de 400.000 de euro, pentru familia unui oradean de 19 ani, ucis intr-un accident pe DN1, in Bihor

16:36, 01.03.2024 - BIHOR. Un barbat de 25 de ani, acuzat ca a provocat un grav accident pe DN1, langa Aleșd, in care și-a pierdut viața un oradean de 19 ani, a fost condamnat de Judecatoria Aleșd la 2 ani și 10 luni de inchisoare, cu suspendare.

Patru pompieri care se indreptau spre serviciu au acordatul primul ajutor la un accident produs intre Voivodeni și Manerau

08:55, 07.02.2024 - Patru pompieri aradeni care se indreptau spre unitate – unde urmau sa intre in tura – au acordat primul ajutor victimelor unui accident rutier produs... The post Patru pompieri care se indreptau spre serviciu au acordatul primul ajutor la un accident produs intre Voivodeni și Manerau appeared first…


Ce parere ai despre aceasta stire?