Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Castigatorii Balcaniadei de Informatica. Aur pentru un olimpic din Timisoara

Publicat:

Aur pentru Timișoara la Balcanida, la seniori, a luat Alexandru Babalau, de la Liceul „Grigore Moisil”. Alexandru a obținut aur și la Olimpiada Naționala de Informatica, in 2018.

Balcaniada s-a desfașurat in perioada 7 – 13 iulie 2018. Timisoara a gazduit Balcaniada de Informatica Seniori, editia a XXVI-a si Juniori, editia a XII-a.

Medalie de aur la Balcaniada, la seniori, au luat Petrescu Alexandru, Moroianu Theodor Pierre, ambii din Romania, Krastev Aleksandar din Bulgaria, Babalau Alexandru din Timișoara, și Pipis Evangelos din Grecia.

Argint la seniori au cucerit Pipis…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Venirea lui Nica la Alianta, a facut ca Ambrus sa se inroleze la PSD

10:16, 12.04.2024 - PSD Timișoara iși marește echipa cu noi membri. Consilierul local Raul Ambruș a decis sa se alature echipei social-democrate impreuna cu peste 500 de colegi. “PSD a fost mereu un partid deschis catre oamenii performanți și catre liderii din comunitate. Prin venirea lui Raul Ambruș și prin alianța cu…

Concurs de creație pentru copii, organizat de Teatrul Maghiar din Timișoara

10:05, 10.04.2024 - Teatrul maghiar  „Csiky Gergely” organizeaza  un concurs de creație inspirat de spectacolul de marionete „Copiii Mamei Badu”, intitulat „Impreuna cu mama”, destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4 și 11 ani, pe trei grupe de varsta, care pot participa cu  cate o lucrare in orice tehnica, de format…

Sursa infecțiilor de la Colegiul Loga nu a fost inca depistata. Probele recoltate, trimise la Institutul Cantacuzino

10:40, 08.04.2024 - Deși cei de la DSP Timiș au recoltat mai multe probe imediat dupa ce zeci de elevi și profesori de la Colegiul Național C.D. Loga din Timișoara au ajuns la spital, acuzand probleme digestive, sursa infecțiilor nu a fost inca depistata.

Spitalul Județean din Oradea, decorat de președintele Romaniei

23:55, 06.04.2024 - Spitalul Clinic Județean de Urgența Bihor a fost decorat, vineri, prin decret prezidențial, cu Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordarea distincției fiind prilejuita de marcarea Zilei Mondiale a Sanatații, „in semn de apreciere pentru profesionalism”.  Potrivit informațiilor disponibile…

Robu la Timișoara, Buciu la Lugoj. PNL Timiș a stabilit candidații pentru 60 de primarii din județ

17:15, 05.04.2024 - Reunit vineri dupa-amiaza, Comitetul Director Județean al PNL Timiș a stabilit candidaturile pentru 60 de localitați din județul Timiș la alegerile locale din 9 iunie. Ședința a avut loc la sediul din zona Unirii.

Timișorean prins in trafic cu permis de conducere fals, eliberat din Bosnia și Herțegovina

10:16, 06.03.2024 - Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit, marți seara, pe strada Mareșal Constantin Prezan din Timișoara, un autoturism condus de un barbat in varsta de 47 de ani. Acesta a prezentat la control un permis de conducere eliberat in strainatate, care s-a dovedit a fi fals.

Barbat retinut dupa ce a condus fara permis prin Timisoara. Cum a incercat sa-i pacaleasca pe politisti

09:06, 06.03.2024 - Un barbat care conducea o masina pe strada Mareșal Constantin Prezan, din Timisoara, a fost retinut ieri dupa ce a fost oprit de politisti si in loc de un permis de conducere valid a prezentat un act fals care ar fi fost eliberat in Bosnia si Hertegovina. Marti, in jurul orei 18.45, polițiștii Biroului…


Ce parere ai despre aceasta stire?