Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cash pentru 12 puncte » Primă importantă pentru stelişti dacă vor cîştiga următoarele patru meciuri în Liga 1

Publicat:

Fiecare jucator are promisi cite 10.000 de euro daca stelistii vor iesi cistigatori in partidele cu Otelul, Ceahlaul si in "dubla" .

Steaua incepe de diseara o serie de 4 partide aproape vitale pentru soarta acestui campionat. Tocmai pentru ca vad in meciurile cu Otelul, Ceahlaul si cele doua momentul poate hotaritor pentru stabilirea campioanei, Gigi Becali, Reghecampf si ceilalti oameni din conducerea clubului au pregatit un bonus consistent prin care sa-i motiveze pe fotbalisti.

10.000 de euro de om pune la bataie Becali daca echipa va cistiga toate cele 4…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania a luat „marunțișuri“, cand a dat regina Europei: cat a incasat Steaua și cat valoreaza acum Liga Campionilor

08:35, 31.05.2024 - In acest weekend, mai precis sambata (ora 22.00, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1), se va juca finala UEFA Champions League: Dortmund - Real Madrid. Prilej cu care ne dam seama, inca o data, cum s-a schimbat fotbalul, oferind acum niște sume incredibile.

Razvan Lucescu este ferm: „Steaua reprezinta Romania, FCSB este Steaua!” + „Ii vom trata cu respect daca ne intalnim in Champions League”

12:56, 27.05.2024 - Razvan Lucescu (55 ani), campion al Greciei cu PAOK pentru a doua oara, a fost prezent in studio-ul Gazetei Sporturilor la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderata de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia. Acesta a discutat despre posibilitatea de a intalni FCSB in preliminariile Champions…

Scor de maidan la rugby: Dinamo a surclasat-o pe CS Universitatea ELBI Cluj, iar Steaua a pierdut in Ghencea cu CSM Stiinta Baia Mare

21:30, 18.05.2024 - CS Dinamo Bucuresti si CSM Stiinta Baia Mare au obtinut victorii in deplasare, sambata, in etapa a cincea a Ligii Nationale de rugby.Campioana Dinamo a surclasat-o pe CS Universitatea ELBI Cluj cu 63-17, cel mai bun jucator al meciului fiind Mihai Graure (Dinamo), scrie agerpres.ro.

CFR Cluj a fost Steaua! Emil Sandoi spune povestea: „Eu trebuia sa fiu in armata, nu sa joc impotriva lor”

16:26, 04.04.2024 - Inainte sa bifeze trei participari in grupele Champions League, sa atinga trei primaveri europene in Europa League și Conference, dar și sa cucereasca 16 trofee interne, devenind cel mai de succes club romanesc al secolului 21, CFR Cluj a avut un parcurs cel puțin interesant. In acest parcurs spre supremație,…

Se muta CSA Steaua intr-o țara vecina? » Comunicatul suporterilor

20:40, 26.03.2024 - Cei de la AS47, o pagina a suporterilor steliști, au emis un comunicat in care aceștia spun ca mai fani ar fi cerut ca echipa din Ghencea sa se mute intr-un campionat dintr-o țara vecina. In comunicatul emis de AS47, aceștia prezinta niște date care susțin ca in mai multe țari din Europa nu exista o…

Ciolacu: Spitalul regional de la Craiova va deservi intreaga regiune de sud-vest a Romaniei si va oferi servicii de asistenta medicala de inalta complexitate

15:55, 21.03.2024 - „Dupa 15 ani in care romanii au tot asteptat construirea spitalelor regionale, iata, in nicio luna, acest guvern reuseste sa spele aceasta rusine nationala si sa dea drumul, in sfarsit, constructiei spitalelor regionale. Pe 28 februarie, aici, in aceasta sala, am semnat contractele pentru spitalele…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.


Ce parere ai despre aceasta stire?