Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Cascada de pe case”, din Bisoca, uimitoare după ce a fost umflată de ploile recente VIDEO

Publicat:

O cascada de opt metri inaltime, ascunsa in inima muntilor, pe raza comunei buzoiene Bisoca, iși așteapta admiratorii. Cateva filmari surprinse de fotografi buzoieni ne starnesc curiozitatea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un medicament anti-imbatranire da rezultate uimitoare la șoareci

23:30, 30.05.2024 - Un nou medicament anti-imbatranire, cu mai puține efecte secundare decat cele actuale, a avut rezultate uimitoare la șoareci. Nu doar ca lupta impotriva diabetului și aterosclerozei, dar reușește și sa prelungeasca durata de viața.

Vremea marți, 21 mai: Se incalzește, dar revin ploile. La cat vor ajunge temperaturile

07:20, 21.05.2024 - Vremea continua sa se incalzeasca ușor, iar temperaturile vor fi peste mediile specifice perioadei. ANM anunța, de asemenea ploi, dar și vant in aproape toata țara. In ceea ce privește temperaturile, maximele la nivel național se vor incadra intre 19 și 29 de grade.

Potop in Brazilia: 39 de persoane au pierit sub ape, dupa ruperea barajului; 70 sunt disparute

11:50, 04.05.2024 - Ploile abundente care au lovit Rio Grande do Sul, cel mai sudic stat din Brazilia, au dus la moartea a 39 de persoane, conform autoritaților locale, iar bilanțul victimelor este susceptibil sa creasca, deoarece zeci de persoane raman neidentificate, informeaza Reuters.

Cat de mult și CUM vor fi afectate CULTURILE de camp și speciile pomi-viticole, dupa fluctuațiile recente ale vremii

18:15, 23.04.2024 - Cat de mult și CUM vor fi afectate CULTURILE de camp și speciile pomi-viticole, dupa fluctuațiile recente ale vremii Specialiștii au descris intr-o analiza realizata de Agerpres impactul fluctuațiilor meteorologice asupra culturilor de camp și speciilor pomi-viticole. Ploile care au cazut sunt foarte…

HARTA. Ploile pun stapanire pe aproape toata țara. ANM a emis și un cod galben de vreme rea la munte

10:21, 23.04.2024 - Meteorologii au anunțat ploi in majoritatea regiunilor tarii, pana miercuri dimineata, dar si precipitatii mixte la munte. De asemenea, au emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ pentru Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura si pentru zona de deal a Olteniei.

Vremea se schimba radical. Revin ploile, iar temperaturile scad sub 10 grade.

13:01, 15.04.2024 - Racire accentuata a vremii in Romania. De la maxime de peste 30 de grade Celsius, luni, temperaturile scad sub 10 grade pe parcursul saptamanii, iar vremea capricioasa revine cu ploi și ninsori.

(P) Sfaturi și tehnici pentru  fotografii uimitoare, care raman pe viața

14:10, 09.04.2024 - Fotografiile care ne surprind in ipostaze inedite, in mișcare sau facand ceva sunt adesea cele care ne aduc in minte cele mai interesante momente petrecute intr-o vacanța sau la un eveniment. Aceste imagini dinamice dinamice reprezinta o modalitate captiv

INFORMARE METEO – Vin ploile peste Maramureș

11:45, 27.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis o Informare meteorologica care deja a intrat in vigoare și care este valabila pana in data de 29 martie, ora 21.00. Meteorologii avertizeaza ca in intervalul menționat temporar vor fi intensificari ale vantului in cea mai mare parte a Romaniei, cu viteze…


Ce parere ai despre aceasta stire?