Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Tănase, prietenă bună cu actorii din tânăra generație. Cum a fost surprinsă alături de Codin Maticiuc și Anghel Damian / PAPARAZZI

Publicat:

In timp ce mulți considera diferența de varsta o bariera in prietenie, demonstreaza ca are o realție foarte buna cu actorii din tanara generație. și , actualul iubit al lui , ii sunt parteneri de ieșiri in oraș.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Don Pepe uita pana și de lege pentru a ajunge la salonul de infrumusețare! Nimic nu ii sta in cale Mariei Capalnaș in trafic. Cum a fost surprinsa / PAPARAZZI

23:20, 20.04.2024 - Soția lui Don Pepe se pregatește de cea mai frumoasa perioada din viața aceea. Maria Capalnaș mai are puțin și naște, dar nu uita ca trebuie sa aiba mereu grija de cum arata, așa ca, uita și de lege, daca este nevoie, pentru a nu intarzia la salonul de infrumusețare.

Andra Maruța iși invața copiii de la o varsta frageda sa fie oameni responsabili! Cei doi primesc cate un mic task inclusiv la cumparaturi. Cum a fost surprinsa alaturi de David și Eva / PAPARAZZI

22:50, 19.04.2024 - Are o cariera de succes, dar nu iși scapa din ochi cei doi copii. Andra Maruța pare ca se imparte cu brio intre planul profesional și viața de familie, iar atunci cand are puțin timp liber, ii ia pe cei mici inclusiv la cumparaturi. Cum a fost surprinsa, de curand, alaturi de David și Eva.

Theo Rose iși dorește sa devina mama pentru a doua oara! Artista și Anghel Damian sunt pregatiți pentru un nou pas important: „Am fost gravida și...”

14:25, 12.04.2024 - Theo Rose iși dorește sa devina mama pentru a doua oara! Artista și Anghel Damian sunt pregatiți pentru un nou pas important al relației lor. Iata ce marturisiri a facut cantareața cu privire la acest subiect!

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Decizia luata de Theo Rose dupa ce Anghel Damian a inceput sa lipseasca mai mult de acasa: „Iau copilul, chestii d-astea de nevasta”

09:35, 12.04.2024 - Theo Rose nu sta o zi fara sa il vada pe Anghel Damian, care a inceput sa lipseasca mai mult de acasa pentru ca muncește foarte mult. Astfel, cantareața merge dupa el la filmari, uneori ia și copilul cu ea. De aproximativ doi ani de zile, Theo Rose și Anghel Damian traiesc o frumoasa poveste de iubire.…

Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna

08:35, 26.03.2024 - Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna Continue reading Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna at Tabu.

Theo Rose, despre saruturile cu Denis Hanganu in Clanul. Ce se intampla inaintea scenelor

13:41, 19.03.2024 - Theo Rose a facut primele declarații publice privind scenele sensibile pe care a trebuit sa le joace cu actorul Denis Hanganu in producția Clanul de la Pro TV. Iubita lui Anghel Damian a dezvaluit cum s-a simțit cand a trebuit sa se sarute sau sa joace secvențe de amor cu colegul sau in fața camerelor.…

Otniela Sandu, mereu in pas cu moda. Blondina pune mare preț pe cum se imbraca. In ce locație exclusivista a fost surprinsa / PAPARAZZI

22:45, 07.03.2024 - Otniela Sandu este mereu o apariție și nu avea cum sa se abata de la acest lucru nici de curand. Blondina pune pare preț pe felul in care se imbraca, inclusiv atunci cand este vorba de a ieși in oraș cu o prietena.


Ce parere ai despre aceasta stire?