Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CARE SUNT MOTIVELE ȘI REACȚIILE DIN ȚARĂ Germania interzice o rasă iubită de câini

Publicat:

In concluzie, deși protecția animalelor este o preocupare legitima, aplicarea legii poate avea consecințe neașteptate și nedrepte pentru iubitorii de caini responsabili și pentru rasele sanatoase din Germania. The post CARE SUNT MOTIVELE ȘI REACȚIILE DIN ȚARA Germania interzice o rasa iubita de caini first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cerere in casatorie cu momente de panica si urmariri ca in filme in Baia Mare Madalin si-a speriat iubita pentru a-i pune marea intrebare: Vrei sa fii soția mea?

21:50, 23.04.2024 - Madalin, un tanar din Baia Mare, a facut o cerere in casatorie inedita. Iubita lui a ajuns complice in scenariul unui film de actiune, pe care Madalin l-a pus la cale cu ajutorul politistilor. Abia la finalul unei urmariri in trafic, tanarul a pus si mult asteptata intrebare. Si a primit si raspunsul.…

EXPLORAND LUMEA PSIHOLOGICA A FEMEILOR Motivele cautarii ajutorului și caile de depașire a provocarilor

12:40, 09.04.2024 - Consilierea psihologica poate oferi suport in dezvoltarea unei stime de sine mai sanatoase și in creșterea increderii in sine The post EXPLORAND LUMEA PSIHOLOGICA A FEMEILOR Motivele cautarii ajutorului și caile de depașire a provocarilor first appeared on Informatia Zilei .

PREGATIRI DE RAZBOI Germania și Franța dezvolta o arma teribila pentru Ucraina

19:10, 22.03.2024 - Tancuri, avioane, roiuri de drone, dublate de tancuri. Sisteme de lupta aeriana in rețea FCAS. Moment istoric. Germania și Franța anunța ca vor sa ajute mai mult Ucraina. The post PREGATIRI DE RAZBOI Germania și Franța dezvolta o arma teribila pentru Ucraina first appeared on Informatia Zilei .

POSTRURI POLIȚIE Poliția Romana scoate la concurs 60 de posturi de agent de poliție (și conductor caini)

13:10, 20.03.2024 - Poliția Romana scoate la concurs mai multe posturi pentu iubitorii de animale. The post POSTRURI POLIȚIE Poliția Romana scoate la concurs 60 de posturi de agent de poliție (și conductor caini) first appeared on Informatia Zilei .

JUSTIȚIE Catalin Cherecheș, readus in țara

19:56, 19.03.2024 - Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a intrat in Romania, marti seara, 19 martie 2024, prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nadlac II, fiind adus sub escorta din Germania de autoritati pentru a executa pedeapsa intr-un penitenciar cu regim inchis. The post JUSTIȚIE Catalin…

Campanie de sterilizare gratuita pentru 300 de caini, organizata la Ipotești

13:35, 07.03.2024 - Asociația Prodog Suceava, in colaborare cu Primaria Ipotești și cu sprijinul financiar al asociațiilor Trapo  –Stop –Sinning  și Freunde der Tiere e.V din Germania, care finanțeaza aceasta inițiativa, organizeaza in perioada 19-31 martie a.c. o campanie de sterilizare pentru ...

FUGA DIN ȚARA Șoferul implicat in tragicul accident din Cisnadie gasește refugiu in Germania

11:00, 03.03.2024 - El recunoaște și ca a avut o parte de vina in accident și ca va purta aceasta povara pe tot parcursul vieții The post FUGA DIN ȚARA Șoferul implicat in tragicul accident din Cisnadie gasește refugiu in Germania first appeared on Informatia Zilei .

Lupii fac ravagii in Covasna. Animalele au mancat și caini, inclusiv din curțile oamenilor - FOTO

21:35, 10.02.2024 - In ultimele zile, mai mulți lupi și-au facut apariția in diverse parți ale județului Covasna. Au ajuns chiar pana in orașul Covasna, fugarind o ciuta, pe care au ucis-o. Aceste probleme li se adauga celor mai vechi legate de urși, conform publicației covasnene, scrie covasna45. Oamenii s-au speriat…


Ce parere ai despre aceasta stire?