Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este regula gustărilor dintre mese și ce poți servi pentru a-ți menține forma fizică și sănătatea?

Publicat:

, reporter al emisiunii "Neatza cu Razvan și Dani", in direct, dintr-o clinica din București, alaturi de medicul nutriționist Ruxandra Pleșa, ne explica ce trebuie sa mancam intre mese ca sa nu ne ingrașam.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat timp este bine sa stai in picioare pe zi – beneficii și efecte negative

11:35, 07.05.2024 - Cu toții simțim un anumit disconfort atunci cand suntem nevoiți sa stam mult timp in picioare, insa aceste neplaceri se pot transforma in timp in probleme serioase de sanatate. Statul in picioare este parte integranta din viața noastra de zi cu zi, fie ca este vorba despre timpul petrecut la locul de…

Minodora, despre secretul care o menține in forma dupa ce a slabit 40 de kilograme. Regula de aur de la care nu se abate niciodata

14:50, 12.04.2024 - Minodora a oferit un interviu exclusiv la Știrile Antena Stars, acolo unde a vorbit despre secretul ei și despre cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Iata ce a declarat artista!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Alimentele la care Nicoleta Luciu a renunțat pentru o silueta de invidiat. Așa se menține in mare forma

20:46, 28.03.2024 - Nicoleta Luciu este una dintre cele mai dorite femei din Romania. In varsta de 43 de ani, fosta Miss Romania 1999 continua sa faca furori cu felul in care arata. Totuși, nu mulți știu ca soția lui Zsolt Csergo face sacrificii pentru silueta. Cum a slabit vedeta dupa ce a nascut și la ce alimente […]…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?