Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este legătura dintre Prinţul William și jocul Angry Birds

Publicat:

al colaboreaza cu creatorii jocului pentru a creste gradul de constientizare privind speciile pe cale de disparitie si pentru salvarea pangolinilor, animale amenintate de braconaj.

Ducele de Cambridge si realizatorii jocului video pe mobil au lansat o campanie, intitulata "Roll with the Pangolins" ("Incolaceste-te cu pangolinii", n.r.), un campionat de joc care va dura o saptamana, cu ajutorul caruia se doreste evidentierea speciilor de animale amenintate din cauza braconajului, scrie bbc.com.

Campania face parte din operatiunile…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Austria vrea sa-i trimita pe solicitanții de azil in Africa, dupa modelul britanic. Nehammer: „Regatul Unit e un pionier”

21:36, 21.05.2024 - Cancelarul austriac Karl Nehammer a laudat politica Marii Britanii in materie de migrație, in condițiile in care Regatul Unit incearca sa-i trimita pe solicitanții de azil in Rwanda. Nehammer l-a primit la Viena pe premierul britanic Rishi Sunak, relateaza News.ro.

Cum decurge tratamentul lui Kate Middleton. Prințesa de Wales urmeaza o chimioterapie preventiva pentru cancer

13:40, 17.05.2024 - Printul William al Marii Britanii a vorbit despre tratamentul lui Kate Middleton. Prințesa de Wales a fost diagnosticata cu cancer in acest an, iar acum urmeaza o chimioterapie preventiva pentru aceasta boala cu care se confrunta. Iata cum se simte ea acum!

Printul William, anunț despre starea de sanatate a soției, Kate. Prințesa de Wales face chimioterapie preventiva

11:56, 11.05.2024 - Printul William al Marii Britanii a declarat vineri ca sotia lui, Kate, ''se simte bine'', intr-un rar comentariu public despre starea de sanatate a printesei de Wales, care urmeaza o chimioterapie preventiva pentru cancer, informeaza observatornews.ro .

“Pot sa te sarut?”: Cum a reacționat Prințul William cand o fana l-a intrebat asta. Nimeni nu se aștepta

10:50, 10.05.2024 - De curand, Prințul William, cunoscut drept Ducele de Cornwall, a fost surprins in timp ce juca volei pe plaja. Cum era de așteptat, soțul lui Kate Middleton a fost asaltat de fani, dar Ducele nu a refuzat interacțiunea cu ei. Ba chiar s-a fotografiat cu unii dintre aceștia.  Ce a atras atenția mai mult…

VIDEO - Printul William a revenit la indatoririle publice dupa dezvaluirea cancerului de care sufera sotia sa

08:21, 19.04.2024 - Printul William al Marii Britanii a revenit joi la indatoririle publice, pentru prima data de cand sotia sa Kate a dezvaluit ca face chimioterapie preventiva pentru cancer, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Kate Middleton a primit un nou diagnostic grav, dupa ce a aflat ca sufera de cancer. Starea psihica a Prințesei de Wales ar fi afectata

09:35, 15.04.2024 - Vești proaste pentru Familia Regala a Marii Britanii. Kate Middleton a primit un nou diagnotic grav, dupa ce a alfat ca sufera de cancer. De aceasta data, noua boala i-at afecta starea psihica. Prințesa de Wales il are alaturi de soțul ei, Prințul William, in toata aaceasta perioada dificila.

De ce Irlanda este cea mai pro-palestiniana țara din Europa. „Vedem istoria noastra in ochii lor” – CNN

12:25, 30.03.2024 - Irlanda a devenit cea mai recenta națiune care a declarat ca va interveni in dosarul de genocid deschis impotriva Israelului la Curtea Internaționala de Justiție, reflectand astfel poziția de solidaritate de lunga durata a țarii cu cauza palestiniana, scrie CNN.Irlanda a anunțat saptamana aceasta ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?