Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este amestecul ideal de brânzeturi pentru pizza

Publicat:

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai buna combinatie de branzeturi, care asigura exact gustul si elasticitatea care transforma pizza intr-un deliciu culinar.    Amestecul ideal pare a fi intre mozzarella si branza cheddar. 
Cercetatorii de la Universitatea din Auckland, , au evaluat diferite tipuri de branza pentru a determina care dintre ele se topeste cel mai bine. De asemenea, acestia au evaluat felul in care compozitia si textura diferitelor branzeturi influenteaza coacerea aluatului. Elasticitatea, continutul de grasime, umiditatea si modul in care…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…

Adevarul despre indulcitori. Au efecte nebanuite asupra organismului, potrivit nutriționiștilor

12:40, 10.04.2024 - Controversa de durata provocata de utilizarea indulcitorilor in locul zaharului provine din opinii contradictorii despre potențialul indulcitorilor de a stimula apetitul. Studii anterioare au incercat sa clarifice dilema, insa nu au reușit sa aduca probe indubitabile intr-o direcție sau alta.Un studiu…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Cafeaua de dimineața: cu sau fara lapte?

09:25, 03.03.2024 - Cafeaua de dimineața: cu sau fara lapte? Unele studiile zic: da, cu  lapte. Altel, dimpotriva: fara lapte. Și mai sunt și studiile care ne recomanda sa nu uitam ceaiul, care are proprietați asemanatoare cafelei. Polifenoli Cafeaua este bogata in antioxidanți numiți polifenoli. Aceasta familie de molecule…


Ce parere ai despre aceasta stire?