Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care e varsta la care barbatii risca sa se confrunte cu probleme in dormitor

Publicat:

Varsta de 50 de ani e critica din punct de vedere biologic, dar si psihologic. E varsta la care se declanseaza o serie de boli legate de “rodajul&" organismului.
Iese la suprafata felul in care ne-am purtat cu corpul nostru de-a lungul timpului. Pana nu demult se credea ca tulburarile de dinamica sexuala au cauze mai mult psihologice. In prezent, datorita multiplelor studii efectuate s-a dovedit ca in jumatate din cazuri exista un determinism organic.

Cauzele impotentei
 
&"Cel mai frecvent, la aceasta varsta, poate interveni o scadere a secretiei de testosteron…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivele cele mai frecvente pentru care apar durerile de spate și testele potrivite sa le diagnosticheze

00:30, 10.04.2024 - Durerile de spate sunt una dintre cele mai comune probleme de sanatate. Ele pot varia de la o durere surda, constanta pana la una brusca, ascuțita care iradiaza in jos, pe picior. Diagnosticul este pus de medicul specialist in urma examenului fizic și anamnezei, iar testele imagistice vin sa confirme…

Irinel Columbeanu risca sa fie dat afara de la azil daca se recasatorește. In ce condiții ar mai putea ramane: „Așa este regulamentul”

09:35, 14.03.2024 - Irinel Columbeanu locuiește de cateva luni la un azil in apropiere de București. Chiar daca are 66 de ani și se confrunta cu probleme medicale și financiare, fostul milionar are in continuare admiratoare, suspina chiar și dupa fosta iubita, care e cu 40 de ani mai tanara. Anul trecut, Irinel Columbeanu…


Ce parere ai despre aceasta stire?