Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care e numele complet al lui Iisus Hristos. Ce semnifică acest prenume uitat de români

Publicat:

Creștinismul a știut sa asimileze ceea ce putea fi asimilat și sa revalorizeze anumite obiecte. De pilda, bradul, care este imbisericit, ce este simbolul vieții, fiind veșnic verde. Apoi steaua din varful lui, care a aparut la nașterea pruncului, fiind cea care i-a calauzit pe magi catre El. Globurile sunt stelele, care reprezinta tot universul, […] The post Care e numele complet al lui . Ce semnifica acest prenume uitat de romani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marturii ale copiilor romani blocați in Dubai: „Am fost complet surprins de fenomen. M-am speriat” VIDEO

15:51, 19.04.2024 - Cei 20 de copii din Sibiu ramași blocați in Dubai din cauza condițiilor meteo au trait clipe de coșmar, potrivit marturisirilor facute de cațiva dintre ei pe aeroportul din Abu Dhabi, acolo unde au fost transportați pentru a fi aduși acasa cu avionul premierului Ciolacu.

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.

Calendarul COMPLET al recalcularii pensiilor, In ce zile din septembrie sunt platite primele pensii marite?

15:40, 10.03.2024 - Potrivit calendarului prezentat de Realitatea Plus, etapele recalcularii, avand ca etapa finala plata pensiilor marite, sunt urmatoarele: mai 2024incepe recalcularea celor aproximativ 5 milioane de dosareaprox. 3 milioane de romani primesc a doua majorare1,6 milioane de romani raman cu aceeași pensiecei…

Prefectul  județului Dambovița  Claudia Gilia a prezidat  ieri, ședința Grupului de Lucru Mixt,pe ordinea de zi: masuri pentru prevenirea și combaterea discriminarii cetațenilor romani de etnie roma la nivelul județului Dambovița

05:45, 20.02.2024 - Prefectul județului Dambovița Claudia Gilia a prezidat ieri, ședința Grupului de Lucru Mixt The post Prefectul  județului Dambovița  Claudia Gilia a prezidat  ieri, ședința Grupului de Lucru Mixt,pe ordinea de zi: masuri pentru prevenirea și combaterea discriminarii cetațenilor romani de etnie roma…

Vești bune pentru 2,5 milioane de romani. Incepe alimentarea cardurilor cu vouchere de 250 lei pentru alimente

15:25, 16.02.2024 - Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene incepe, vineri, incarcarea cardurilor sociale pentru alimente in valoare de 250 de lei pentru beneficiarii masurii „Sprijin material pentru anumite categorii de persoane defavorizate in perioada 2024-2027”.

O categorie de romani a disparut complet din sistemul informatic al CNAS: ,,Adio rețete compensate, trimiteri, internari”

09:56, 15.02.2024 - Problemele se țin lanț atunci cand vine vorba de sistemul informatic al Casei Naționale de Asigurari de Sanatate.  Dupa nenumaratele probleme tehnice, o categorie de romani a disparut complet din sistem. Este vorba despre asigurații cu venit minim garantat. „Peste noapte, toți amarații cu venitul…

Vești bune pentru romani! Cum poți cumpara bilete de tren mai ieftine. CFR a anunțat reduceri

12:05, 13.02.2024 - Vești bune pentru romani! CFR Calatori a anunțat reduceri semnificative pentru biletele de tren, oferind oportunitatea de a merge mai ieftin in perioada 15-18 februarie 2024. Iata ce se va intampla la Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.

Destinațiile cautate de romani in miez de iarna. „Abia ne-am intors, dar ne-am uitat de bilete sa mai mergem”

08:50, 30.01.2024 - Sezonul hibernal nu este pe placul multor romani, iar cei care iși pot permite sa-și ia concediu macar o saptamana in aceasta perioada și au bani pot scapa de ger, ba chiar se pot bucura de plaje frumoase și pot face baie in mare.


Ce parere ai despre aceasta stire?