Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care cel mai ciudat nume purtat de un român! Vei rămâne uimit

Publicat:

Romania este considerata drept tara tuturor posibilitatilor, mai ales din punct de vedere al numelor pe care cetatenii ii poarta. Oare care este cel mai ciudat nume purtat de un roman? Nu te-ai fi gandit la asta nicio secunda! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recenzia unui clujean despre București: ”M-am intors in traficul și in cultura clujeana dupa București și ma simt ciudat. Parca sunt pe alta planeta”

13:25, 11.04.2024 - Un clujean plecat intr-o vizita mai lunga la București a scris o recenzie despre orașul de pe Dambovița, unde se da ora exacta in Romania. Ei bine, orașul acela haotic, cu trafic infernal, cu oameni nesimțiți care vor sa ia și pielea de pe tine, cu aglomerație și fara bun simț s-a mutat la Cluj-Napoca,…

Horia Tecau, entuziasmat de revenirea Simonei Halep in echipa Romaniei: „M-a uimit”

15:40, 27.03.2024 - Romania va intalni Ucraina in meciul de baraj pentru turneul final din Billie Jean King Cup, fosta FED Cup, pe 12-13 aprilie 2024.Din echipa Romaniei, alaturi de Ana Bogdan, Anca Todoni și Jaqueline Cristian, va face parte și Simona Halep (32 de ani), sportiva care de curand a revenit pe terenul de…

Vila din Sinaia a prințului Paul de Romania, vanduta de ANAF. Prețul obținut la licitație a uimit experții imobiliari

15:31, 26.03.2024 - Dupa doua licitații eșuate, Fiscul a reușit in cele din urma sa vanda vila de lux deținuta de Prințul Paul Philippe al Romaniei, situata la Sinaia. Nepotul regelui Carol al II-lea a fost condamnat definitiv in 2020, in dosarul „Ferma Baneasa”.

Cel mai ciudat mesaj pe care l-a primit Catalin Bordea. A venit din partea familiei: ”Empatie zero”

00:00, 26.03.2024 - Catalin Bordea se poate lauda cu succesul pe careil are in Romania. Este cunoscut de toata lumea și indragit pentru glumele pe care le face. Cu toate ca mereu a fost susținut de familia sa, bunica i-a transmis un mesaj neașteptat, venind din partea intregii familii.

Retezat, cel mai vechi parc național din Romania, are 89 de ani. Taramul fascinant care i-a uimit pe savanți VIDEO FOTO

16:50, 23.03.2024 - Primul parc național inființat in Romania a implinit 89 de ani. Lacurile glaciare, fauna bogata și numeroasele specii de plante rare completeaza priveliștile salbatice care fac din Munții Retezat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume.

Adela Popescu și-a lasat copiii acasa și a plecat in Thailanda dupa Radu Valcan. Reacția prezentatorului cand a vazut-o: „Imi era dor”

09:35, 18.03.2024 - Adela Popescu a plecat in Thailanda la Radu Valcan, acolo unde prezentatorul filmeaza pentru un nou sezon „Insula iubirii”, emisiunea difuzata la Antena 1. Vedeta a calatorit singura, pe copii i-a lasat acasa. La sfarșitul lunii februarie, Radu Valcan a parasit Romania. Alaturi de o intreaga echipa,…

Un ceas purtat de Daniel Craig in filmele James Bond este scos la licitație in Romania. Care este prețul de pornire

17:15, 14.02.2024 - Celebra serie de filme cu spinonul carismatic MI6, James Bond, l-a facut extrem de popular și pe actorul britanic Daniel Craig, acesta jucand in cinci filme din serie. Dar, pentru fanii acestuia, și mai ales pentru cei cu dare de mana, un ceas purtat de Daniel Craig in filmele James Bond este scos la…

VIDEO. Turist italian uimit de produsele vandute in supermarketurile din Romania

18:55, 06.02.2024 - Un turist italian a ramas uimit, dupa ce și-a facut cumparaturile intr-un supermarket din Romania. Untul, un produs de baza pentru oameni, pastrat pe rafturi in sisteme antifurt l-a surprins pe italianul venit sa ne viziteze țara.

Cuvinte cheie:

romania purtat ciudat uimit

Ce parere ai despre aceasta stire?