Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carburanții se ieftinesc puțin. ANRE a stabilit noile prețuri plafon

Publicat:

Carburanții se ieftinesc puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a stabilit noile prețuri plafon. Astfel, maine, un litru de benzina A95 va costa cel mult 32 de lei și 93 de bani, cu șase bani mai puțin.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Carburanții mai ieftini in perioada Sfintelor Sarbatori de Paști

11:26, 03.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta ca, dupa o perioada de ieftinire doar a motorinei, saptamina curenta și benzina a intrat intr-o curba descendenta a prețurilor de comercializare cu amanuntul la stațiile de alimentare. Astfel, prețul la motorina incepind cu mijlocul lunii…

Carburanții, mai ieftini de Paște: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

11:05, 03.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta ca, dupa o perioada de ieftinire doar a motorinei, saptamana curenta și benzina a intrat intr-o curba descendenta a prețurilor de comercializare cu amanuntul la stațiile de alimentare.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

O zi cu ieftiniri, alta cu scumpiri: ANRE a stabilit prețuri mai mari la carburanți, pentru maine

12:50, 14.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 15 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 3 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu un banuț.

Motorina continua sa se ieftineasca, iar benzina se scumpeste usor: Cat vor costa maine carburantii

12:45, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 6 bani, iar benzina - mai scumpa cu 3 banuți.

ANRE a aprobat tarifele fixe și prețurile plafon la energia electrica produsa din surse regenerabile: Vezi care sunt acestea și cand intra in vigoare

17:05, 28.02.2024 - Agenția Naționala de Reglementare in Energetica a aprobat, in cadrul ședinței de astazi, tarifele fixe și prețurile plafon la energia electrica produsa din surse regenerabile de energie. Hotararile vor intra in vigoare la 1 martie 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?