Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carburanții s-au scumpit din nou: Se întâmplă a doua zi după ultima decizie a ANRE

Publicat:

CHIȘINAU, 17 iul - Sputnik. Carburanții astazi s-au scumpit din nou. Asta se intampla a doua zi dupa ce pentru Reglementare in Energetica a aprobat modificari la metodologia de calculare a preturilor carburantilor. © Sputnik / OsmatescoOleinic, despre situația pe piața petroliera: Agitație artificiala

Cel mai mult s-a scumpit benzina A 95. Astazi, un litru costa intre 20 de lei și 21 de bani si 20 de lei și 34 de bani.

Și pentru motorina soferii vor fi nevoiti sa scoata mai mult din buzunar - 16 lei și 50 de bani pentru un litrul. Pana acum, un litru costa in…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Motorina, mai ieftina maine cu 8 bani. Ce se intampla cu benzina

12:20, 24.04.2024 - Prețul la benzina ramane neschimat maine, 25 aprilie, iar pentru un litru de motorina șoferii vor achita mai puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți.

Prețul la carburanti o ia in sus: ANRE explica de ce sunt influențate scumpirile

11:45, 20.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețuri și mai mari la carburanți pentru maine, 21 martie. Totodata, responsabilii vin cu explicații avand in vedere scumpirile, dupa trei saptamani de stabilitate a prețurilor la benzina și de scadere a prețurilor la motorina.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, maine: Vezi cat va costa benzina

13:16, 12.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 4 bani, iar prețul benzinei crește cu 1 banuț.

Motorina continua sa se ieftineasca, iar benzina se scumpeste usor: Cat vor costa maine carburantii

12:45, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 6 bani, iar benzina - mai scumpa cu 3 banuți.

Weekend mai scump la pompa: Prețul motorinei creste cu 9 bani. Ce se intampla cu benzina

12:10, 09.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 7 bani, iar prețul motorinei crește cu 9 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?