Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caravana TIFF vine la Oradea cu filme remarcate la Cannes

Publicat:

Oradea este urmatorul oras de pe harta Caravanei TIFF care traverseaza țara in aceasta vara, pentru al optulea an. In zilele de 15 și 16 august, in Parcul Cetații, de la ora 21:30, pe ecranul uriaș al Caravanei vor fi proiectate doua dintre filmele care s-au facut remarcate in marile festivaluri și in salile de cinema.

Astfel, in seara de 15 august, oradenii vor avea șansa sa vada unul dintre cele mai puternice filme lansate in ultimul an: „(M)ucenicul”, in regia cineastului rus Kirill Serebrennikov.

Un film provocator despre fundamentalismul religios, premiat la Cannes, „(M)ucenicul”…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Filmul „Trei kilometri pana la capatul lumii”, regizat de Emanuel Parvu, selectat in Competitia oficiala de la Cannes

21:25, 22.04.2024 - Pelicula „Trei kilometri pana la capatul lumii”, in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectata in Competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc in perioada 14 - 25 mai, informeaza un comunicat transmis luni Agerpres.

'NASTY', documentarul despre Ilie Nastase, in selectia Festivalului de la Cannes

20:45, 22.04.2024 - "NASTY", documentarul despre viata si cariera tenismenului roman Ilie Nastase a fost inclus in selectia celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lume. Filmul regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu si…

Marele jaf al tramvaiului, productie cu participare romaneasca, de vineri pe marile ecrane

10:46, 11.04.2024 - Lungmetrajul „Marele jaf al tramvaiului / The Great Tram Robbery” semnat de regizorul sarb Slobodan Sijan, productie cu participare romaneasca, are premiera in cinematografele din Romania pe 12 aprilie. Titlul este distribuit de microMultilateral cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, potrivit…

EDIȚIA CU NUMARUL 22 Adolescenții pasionați de film se pot inscrie la Let’s Go Digital! 2024

07:05, 05.04.2024 - Adolescenții pasionați de film, fotografie sau editare video sunt așteptați sa se inscrie intr-unul dintre cele mai longevive programe dedicate lor din țara: Let’s Go Digital!  (LGD!) din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (14 – 24 iunie 2024). The post EDIȚIA CU NUMARUL 22 Adolescenții…

Alexandru Chira preia conducerea Oradea Heritage

14:50, 01.04.2024 - Alexandru Chira, directorul Asociației pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), a fost numit, incepand cu data de 1 aprilie, la conducerea Fundației pentru Protejarea Monumentelor Istorice din Județul Bihor (Oradea Heritage).

Filme cu Mads Mikkelsen, Sir Anthony Hopkins sau Paul Mescal, printre primele titluri anunțate la TIFF.23

07:55, 22.03.2024 - Cele mai noi filme cu Mads Mikkelsen și Sir Anthony Hopkins in rolurile principale și multipremiatul All of Us Strangers (r. Andrew Haigh) sunt doar cateva dintre titlurile incluse in programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care va avea loc la Cluj-Napoca…

TIFF.23: Filme cu Mads Mikkelsen, Sir Anthony Hopkins sau Paul Mescal, printre primele titluri anunțate

14:40, 21.03.2024 - Cele mai noi filme cu Mads Mikkelsen și Sir Anthony Hopkins in rolurile principale și multipremiatul All of Us Strangers (r. Andrew Haigh) sunt doar cateva dintre titlurile incluse in programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Actorul roman Sebastian Stan pe lista marilor castigatori de la Berlin 2024 | A obtinut Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare din filmul "A Different Man" (SUA)

22:10, 24.02.2024 - Actorul roman Sebastian Stan a fost premiat cu Ursul de Argint pentru rolul sau din productia "A Different Man" (SUA), in regia lui Aaron Schimberg, la cea de-a 74-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin.


Ce parere ai despre aceasta stire?