Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CARAMBOL în Ungaria. Microbuz românesc, implicat în accident - 5 persoane au MURIT

Publicat:

Cinci persoane au murit, marți, intr-un accident in care au fost implicate un microbuz romanesc si alte cateva vehicule pe autostrada M1 din Ungaria, potrivit agentiei maghiare de presa MT. Patru mașini s-au ciocnit marti pe autostrada M1 in directia Gyor, langa localitatea Babolna. Cinci persoane au murit și mai multe persoane au fost ranite.Pe site-ul politiei maghiare, police.hu, a fost publicat anuntul ca patru vehicule s-au lovit la kilometrul 94 al autostrazii M1, iar circulatia in acea zona a fost complet blocata.Purtatorul de cuvant al directiei judetene pentru situatii de urgenta din…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie pe soselele din Romania. Doi tineri au murit la fata locului!

08:55, 27.04.2024 - Accident grav pe soselele din Romania, in noaptea de vineri spre sambata. Doi tineri au decedat, dupa ce au intrat intr-un podeț, la Suceava. Potrivit ISU Suceava, echipajele au intervenit in cursul nopții la un motoscuter intrat intr-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca. Tinerii aveau…

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Mai multe persoane au murit in urma unui accident produs la un raliu din Ungaria

22:41, 24.03.2024 - Mai multe persoane au murit si alte cateva au fost ranite in urma unui accident produs la Raliul Esztergom-Nyerges, unde un vehicul a iesit de pe sosea si a intrat in spectatori. Serviciul National de Ambulanta a transmis, duminica dupa-amiaza, catre agentia ungara de presa MTI, ca viata a patru oameni…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Un TIR a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o utilitara, pe un drum din Timiș. Doua persoane au ajuns la spital

12:51, 05.03.2024 - Accident produs marți, in jurul pranzului, pe DN 68A, in apropiere de Margina, unde un TIR a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o utilitara. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Un barbat de 64 de ani a murit și alte patru persoane au fost ranite intr-un accident produs pe „Drumul Morții” VIDEO

18:20, 23.02.2024 - Un sofer in varsta de 64 de ani si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost transportate la spital, una dintre ele fiind preluata cu ajutorul unui elicopter SMURD, in urma unui accident de circulatie petrecut, vineri, pe DN2 (E85)

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?