Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Capitala Ucrainei a fost din nou atacată cu „drone kamikaze”. Incendiu la o clădire rezidențială

Publicat:

Kievul a fost lovit de „drone kamikaze”, luni dimineata, transmit reprezentantii biroului presedintelui . A izbucnit un incendiu la o cladire rezidentiala dupa atacurile cu patru drone din Kiev, de luni dimineata, iar medicii sunt la fata locului, potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski cere aliaților sa se implice mai mult in razboi și sa ajute mai activ Ucraina. Kievul, in „cea mai dificila situație” de la invazie

19:36, 21.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp sa ia deciziile importante privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski intr-un interviu acordat in exclusivitate, luni, pentru Reuters la Kiev, la aniversarea de cinci ani de cand a depus juramantul de președinte.

Kievul lovește pe teritoriul rus: un atac cu drone ucrainene a provocat un incendiu la o rafinarie din Krasnodar

06:10, 09.05.2024 - Un atac cu drone lansat de Ucraina a provocat un incendiu si a avariat mai multe rezervoare de petrol la o rafinarie din regiunea rusa Krasnodar, a anuntat joi administratia de criza din regiune, potrivit Reuters, citat de news.ro.

Ucrainenii au lovit fabrici de drone kamikaze din Tatarstan, la 1.200 km de granița. A fost atacata și o rafinarie de petrol

10:15, 02.04.2024 - Ucrainenii au atacat cu drone fabrici din Tatarstan aflate la peste 1.200 kilometri de granita, unde se fac drone kamikaze. Șase oameni au fost raniți, au anuntat autoritatile regionale ale acestei republici din cadrul Federatiei Ruse, citate de Reuters. Un alt atac a vizat o rafinarie de petrol.

Zelenski susține ca, fara ajutorul SUA, forțele ucrainene vor fi nevoite sa se retraga

08:35, 30.03.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a susținut intr-un interviu publicat vineri ca fortele ucrainene vor trebui sa se retraga „cu pasi mici" daca Kievul nu primeste ajutorul militar al SUA, blocat de disputele din Congres, relateaza Reuters.

Explozii și incendiu de proporții la cea mai mare centrala termica din Rostov. Oamenii spun ca au vazut drone zburand

08:50, 25.03.2024 - Doua unitati energetice de la centrala Novocerkassk din regiunea rusa Rostov au fost scoase din functiune dupa un incendiu izbucnit luni dimineata, a anuntat guvernatorul regiunii, potrivit Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 756. Baza aeriana rusa Engels, care gazduiește bombardiere strategice, atacata cu drone

13:21, 20.03.2024 - Drone ucrainene operate de agenția de informații militare GUR au atacat miercuri dimineața baza aeriana Engels, care gazduiește bombardiere strategice, iar Kievul evalua pagubele, a declarat pentru Reuters o sursa din cadrul serviciilor secrete ucrainene. Baza aeriana este situata in apropierea orasului…

Kievul, dupa declaratiile lui Putin despre zona-tampon: „Este o declaratie ca razboiul nu va face decat sa se intensifice”

18:30, 18.03.2024 - Consilierul prezidential ucrainean Mihailo Podoliak a declarat luni ca ideea liderului rus Vladimir Putin de a crea o zona tampon in interiorul teritoriului ucrainean este un indiciu clar ca Moscova planuieste sa escaladeze razboiul din Ucraina, informeaza News.ro, care citeaza Reuters.Vladimir Putin…

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?