Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Capatos şi-a schimbat look-ul: «Vreau să mă fac o bagaboantă»

Publicat:

a considerat ca-i nimerit sa-si schimbe look-ul la prima lui emisiune dupa vacanta de Pasti.

Prezentatorul "Show-ului pacatos" a purtat cateva minute o peruca roz, decretand: "Vreau sa ma fac femeie. Si nu orice fel de femeie, ci o bagaboanta".


Capatos a indurat chinul de a tine parul artificial pe cap, dar s-a dat batut destul de repede: "Nu mai pot! Mi-e cald, e ca o caciula!".

Prezentatorul a aruncat cat colo peruca si a conchis: "Lasa-ma asa!".


Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentru ca nu i-a schimbat lenjeria de pat in camera unde dormea singur, o femeie a fost atacata de soț

02:11, 12.04.2024 - Un barbat in varsta de 53 de ani și-a amenințat și agresat soția de 46 de ani pentru ca aceasta 'nu-i aranjase dormitorul' și nu ii schimbase lenjeria patului din camera unde dormea singur. In urma amenințarilor, femeia a contactat poliția, care l-a arestat.

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Star Matinal. Cum l-au schimbat pe Daniel Buzdugan pelerinajele de la Muntele Athos. Se considera un om credincios de la o varsta frageda: „Dupa o perioada grea...”

15:10, 02.04.2024 - Daniel Buzdugan a fost de mai multe ori la Muntele Athos, unde s-a intors de fiecare data cand a avut ocazia. Prezentatorul radio spune ca prima data a ajuns in locul sfant dupa o perioada agitata, in care avusese de onorat mai multe evenimente și simțea nevoia sa se retraga undeva.

Rusia a lansat peste 8.000 de rachete și 4.600 de drone de la inceputul razboiului. Anul acesta Moscova a schimbat tactica de atac

19:25, 25.03.2024 - Rusia a lansat peste 8.000 de rachete și 4.600 de drone de la inceputul razboiului. Forțele armate ale Ucrainei au doborat peste 2.000 de rachete de croaziera și rachete balistice rusești de la inceputul invaziei la scara larga, a informat Ministerul ucrainean al Apararii pe 25 martie.

Ce i-au spus oamenii lui Busu atunci cand a mers in piața. „De unde sa știu eu, ma, femeie?”

14:25, 24.03.2024 - Florin Busuioc prezinta Meteo la Pro Tv de mai mulți ani, insa, este și unul dintre cei mai apreciati actori de teatru și film. Busu a povestit intr-un interviu, ce a patit atunci cand a mers in piata și de ce il suna colegii din Las Fierbinți.“La piața m-a intrebat un om care vindea conopida și altele:…

O femeie din București s-a trezit ca locuința i-a fost ocupata abuziv: „Mi-au schimbat iala și mi-au decupat ușa“

18:35, 20.03.2024 - O femeie din București s-a trezit ca locuința proprietate personala din Sectorul 5 al Capitalei a fost ocupata abuziv de o familie cu șase copii. Femeia a chemat poliția, dar legea spune nu ii poate scoate pe oameni din casa fara ordin judecatoresc. „Mi-au schimbat iala, tot, mi-au decupat ușa și spun…

Ce s-a schimbat la Dinamo: „Inainte pasau 30 de minute, cineva greșea și luau gol”

19:35, 12.03.2024 - Costin Curelea, selecționerul Romaniei U20, a fost prezent in studioul GSP Live și a vorbit despre forma excelenta pe care o traverseaza Dinamo. „Cainii” au intrat in play-out de pe loc de baraj și sunt la doar 3 puncte distanța de salvarea directa de la retrogradarea in Liga 2. Curelea pune rezultatele…


Ce parere ai despre aceasta stire?