Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cântăreața Dodo este însărcinată! Fosta protejată a lui Costi Ioniță a recunoscut la Showbiz Report: „Am început să plâng” / VIDEO

Publicat:

Daca pana acum au fost un cuplu destul de controversat, se pare ca apele s-au liniștit și ca totul merge ca pe roate, deoarece iubirea lor a invins orice bariera. Dodo și iubitul ei, , in varsta de 34 de ani, vor deveni parinți pentru prima data. Iata cum a reacționat fosta protejata a lui Costi Ionița cand a aflat ca este gravida!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

17 ani de inchisoare pentru romanul care și-a injunghiat pe strada fosta iubita insarcinata, in UK. Barbatul planuia sa iși puna capat zilelor: "Ma sinucid dupa ce..." / FOTO

18:06, 29.05.2024 - Daniel Mihai Popescu, romanul care și-a injunghiat pe strada fosta iubita insarcinata, și-a aflat pedeapsa. Oamenii legii l-a condamnat pe barbatul in varsta de 29 de ani la 17 ani și patru luni de inchisoare pentru tentativa de omor.

Cum arata Gianina din Las Fierbinți insarcinata in aproape șase luni: „Plang de fiecare data la ecograf! Vreau sa aud inimioara”

15:20, 17.05.2024 - In urma cu aproape o luna, actrița Anca Dumitra, care ii da viața Gianinei in serialul Las Fierbiți de la PRO TV, a anunțat ca este insarcinata și a postat pe Instaram mai multe fotografii in care iși arata burtica de gravida. Zilele trecute, frumoasa vedeta a fost invitata in emisiunea lui Catalin…

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

Cosmina Adam este insarcinata! Fosta asistenta TV urmeaza sa devina mama pentru prima data: ”Nu putem descrie in cuvinte...” / FOTO

18:10, 28.04.2024 - Veste bomba in showbiz! Cosmina Adam este insarcinata și urmeaza sa devina mama pentru prima data! Fosta asistenta de la Acces Direct a dat marea veste și a facut publica una dintre cele mai emoșionante fotografii, alaturi de soțul ei! Iata ce mesaj induioțator a transmis!

Delia, logodnica lui Lino Golden, a recunoscut ca fosta lui a incercat sa intervina intre ei: „Se autoinvita cu noi pe un drum”

14:30, 10.04.2024 - Delia, logodnica lui Lino Golden, a vorbit recent despre detaliile mai puțin știute din relația lor, dar și despre felul in care fosta lui a incercat sa se bage intre ei. Iata ce declarații a facut.

Fosta vedeta TV e din nou insarcinata. Vestea momentului in showbizul romanesc

20:55, 18.03.2024 - O fosta vedeta tv este iar insarcinata! Ramona Pauleanu, iubita avocatului Adrian Cuculis, este gravida pentru a doua oara. Invitata in emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, fosta prezentatoare tv și-a etalat burtica de gravida, fara sa vrea. Cea care a dat-o de gol a fost Oana Turcu, soția lui…


Ce parere ai despre aceasta stire?