Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Candidatul la alegerile prezidenţiale Ninel Peia, dat dispărut joi, a fost găsit la o mânăstirea Putna

Publicat:

”Barbatul semnalat disparut de catre Serviciul de Protectie si Paza, in cursul zilei de ieri, a fost gasit de politisti.  Acesta era cazat in incinta unei manastiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infractiuni.  Acesta a refuzat sa insoteasca politistii pentru incheierea formalitatilor, sens in care a fost incheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, anunta IPJ Cluj.

Manastirea la care a fost gasit Peia ar fi .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Drula: Exista o șansa foarte mare ca eu sa fiu candidatul pentru alegerile prezidențiale

19:35, 29.03.2024 - „Exista o șansa foarte mare ca eu sa fiu candidatul” pentru alegerile prezidențiale, a declarat Catalin Drula la emisiunea LIVE, de la Digi24, prezentata de Alexandru Rotaru și Robert Kiss.

Candidatul la președinție Kennedy Jr. o numește pe avocata Nicole Shanahan drept vicepreședinte

07:40, 28.03.2024 - Politicianul intenționeaza sa participe la alegerile prezidențiale din SUA din 2024 drept candidat independent. Candidatul independent la președinția SUA Robert Kennedy Jr. a ales-o pe avocata Nicole Shanahan, in varsta de 38 de ani, drept candidata la vicepreședinție. El și-a anunțat numirea in timp…

Curtea Constituționala a Rep. Moldova: Alegerile prezidențiale și referendumul pe tema aderarii la UE pot avea loc in aceeași zi

11:01, 22.03.2024 - Magistrații Curții Constituționale au declarat inadmisibila sesizarea socialiștilor și comuniștilor prin care s-a contestat legea care permite desfașurarea referendumului impreuna cu alegerile prezidențiale, cu alte cuvinte plebiscitul poate avea loc in aceeași zi cu scrutinul.

Rep. Moldova acuza Rusia ca a tiparit ilegal buletine de vot in Transnistria pentru alegerile prezidențiale 

10:15, 14.03.2024 - Vicepremierul Oleg Serebrian, care se ocupa de relatia Chisinaului cu Tiraspolul, a acuzat Moscova ca incalca legile tarii prin tiparirea de buletine de vot in regiunea separatista Transnistria pentru alegerile prezidentiale ruse, relateaza Reuters, preluat de News.ro.

Laura Kovesi spune ca nu va candida la alegerile prezidențiale: „Oamenii vor un candidat real, nu fantome”

22:30, 02.03.2024 - Șefa Parchetului European (EPPO), Laura Codruța Kovesi, a declarat intr-un interviu publicat sambata, 2 martie, de Spotmedia.ro, ca nu s-a razgandit și ca nu va candida la alegerile prezidențiale programate in toamna.„Am vazut in ultima perioada de timp ca, in ciuda raspunsurilor mele, sunt persoane…

Partidul condus de Chicu va avea candidatul sau la alegerile prezidențiale

15:35, 24.02.2024 - PDCM va avea candidatul sau la alegerile prezidențiale din toamna anului 2024. {{732775}}Biroul Executiv Central al Partidului Dezvoltarii și Consolidarii Moldovei s-a intrunit in ședința pentru a decide poziția formațiunii politice in contextul alegerilor prezidențiale și referendumului ilegal inițiat…

Simion, despre candidatul AUR la alegerile prezidențiale. Ce spune despre Dan Puric și Mircea Geoana: „N-a venit sa ne caute”

15:01, 24.02.2024 - Presedintele AUR George Simion a declarat, sambata, ca nu iși dorește sa candideze la alegerile prezidențiale din acest an. Liderul formațiunii a sustinut ca organizațiile locale vor decide daca actorul Dan Puric poate fi candidatul la aceste alegeri din partea partidului.

Simion: „AUR va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale; nu am decis inca daca voi candida”

21:45, 20.02.2024 - Candidatul AUR la alegerile prezidentiale va fi anuntat pe 16 iunie, a informat, marti, liderul formatiunii, deputatul George Simion, care a precizat ca nu s-a decis inca daca se va inscrie in cursa electorala.


Ce parere ai despre aceasta stire?