Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când se întoarce Las Fierbinți pe micile ecrane? Ce alte emisiuni de succes revin la Pro TV

Publicat:

Las Fierbinți, cel mai urmarit serial de televiziune romanesc, se intoarce in an aniversar cu un nou sezon de tot rasul. Pe 9 februarie, Celentano, Bobița, Dorel, Firicel , Giani și Aspirina revin cu noi aventuri din satul fictiv ”Las Fierbinți”, de doua ori pe saptamana (zilele de miercuri și joi ale saptamanii). Pe 1 martie a.c., Las Fierbinți implinește 10 ani de la primul episod difuzat (411 difuzate pana in prezent), iar distribuția a ramas neschimbata. Realizatorii promit aceeași voie buna, iar actorii talentați care intruchipeaza simpaticele personaje garanteaza telespectatorilor ca și…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Anda Adam se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap: „Cand a venit furtuna...” / VIDEO

13:45, 24.04.2024 - Anda Adam a dezvaluit ca se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap din cauza vremii. Ce a marturisit indragita cantareața, in excusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Romanii vor putea vinde și inmatricula mașinile de pe telefon! Legea a fost promulgata de Klaus Iohannis

15:50, 21.03.2024 - O noua lege semnata de Președintele Klaus Iohannis deschide calea catre o simplificare majora in procesul de vanzare și inmatriculare a mașinilor in Romania. Aceasta inițiativa legislativa va permite cetațenilor sa-și gestioneze intregul proces de tranzacționare și inregistrare a autovehiculelor direct…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Cuza, gest impresionant pentru Ramona Olaru! Fostul iubit al asistentei TV a luat-o prin surprindere: ”Iți dai seama ca vreau” / VIDEO

09:40, 08.03.2024 - Neatza cu Razvan și Dani a inceput in ritm ce sarbatoare, in cea mai speciala zi din an pentru femei. Ramona Olaru a avut parte de cea mai romantica surpriza din partea lui Cuza, direct in platoul emisiunii! Iata ce gest a facut fostul iubit al asistentei TV!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Soția lui Radu Bucalae, apariție rara la TV. Cum s-au cunoscut comediantul și Alexandra, de fapt

16:46, 31.01.2024 - Alexandra, soția lui Radu Bucalae, a bifat o apariție rara la TV la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția de pe 29 ianuarie 2024. Comediantul și partenera sa au pariticpat la un joc și au dezvaluit detalii inedite din vaiața lor de cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?