Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când revine X FACTOR la Antena 1. Ce emisiuni apar în grila de toamnă a postului TV

Publicat:

Anul acesta, Antena 1 se „grabește" cu grila de toamna. Show-ul de forța al postului, X Factor, va debuta pe 9 septembrie, in timp ce in 2015, emisiunea a fost lansata pe 17 septembrie, iar in urma cu doi ani, pe 19 septembrie.

Din grila de toamna vor face parte și emisiunile „Next Star" și „iUmor", „In puii mei" și „Poftiți la munca!" (emisiune produsa de Mona Segall), insa nu a anunțat datele de difuzare.

Conform Paginademedia.ro din grila de toamna a Antenei 1 fac parte:

Chefi la cuțite" revine din 5 și 6 septembrie, de la 20.30, imediat dupa Observator. Jurații Bontea,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce face Ramona Olaru in avion, la fiecare zbor. Nu e de mirare ca lumea o iubește: ”Sunt lipicioasa” VIDEO EXCLUSIV

15:55, 31.03.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și indragite prezențe feminine din showbiz-ul romanesc. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani știe intotdeauna cum sa transmita o stare de bine și sa inveseleasca persoanele din jur ei prin energia sa debordanta. O vedem mereu sociabila, cu zambetul…

Revolta fanilor Chefi la cuțite, dupa ce au vazut primul episod fara Dumitrescu, Scarlatescu și Bontea: Acuzații dure la adresaAntenei 1!

11:46, 19.03.2024 - A inceput al 13-lea sezon Chefi la Cuțițe si primul cu un nou membru al juriului. Prima ediție nu a fost, insa, pe placul telespectatorilor, care lasat sute de comentarii negative la Andresa Antenei 1, aducand și noi acuze postului! CITEȘTE AICI CE AUPUTUT SPUNE FANII!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Razboiul dintre Antena 1 si cei trei Chefi continua. Decizia de ultim moment luata de Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu

21:35, 07.03.2024 - Razboiul dintre Antena 1 si cei trei Chefi continua. Dupa ce Antena 1 i-a dat in judecata pe cei trei chefi dupa plecarea lor din emisiune, aceștia au reacționat. Și de data aceasta, lupta se da tot in instanța, semn ca cei trei bucatari vor sa se faca dreptate. Cei trei chefi dau Antena in […] The…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

Iți dorești o petrecere a burlacilor pe cinste? Top 5 restaurante din București potrivite pentru un asemenea eveniment

17:55, 22.02.2024 - Petrecerea burlacilor marcheaza momentul de tranziție dintre viața de burlac și etapa urmatoare, aducand cu sine bucurie, distracție și amintiri de neuitat. In București, acest oraș vibrant și plin de viața, gasirea locației potrivite pentru un asemenea eveniment devine esențiala. De la restaurante…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?