Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când adaugi roșiile sau bulionul în ciorbă. Greșeala care îți strică preparatul

Publicat:

Multe gospodine știu cum se prepara o ciorba buna și care sunt ingredientele necesare pentru un preparat delicios. Dar, poate din graba, sau din alte motive, uneori se mai fac și greșeli. Așa ca, ne-am gandit ca ar fi bine sa știi cand adaugi roșiile sau bulionul in ciorba. Este foarte important acest pas, dar […] The post Cand adaugi roșiile sau bulionul in ciorba. Greșeala care iți strica preparatul appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele 10 alimente pe care sa nu le ții niciodata in frigider. Toți facem greșeala asta, se strica mult mai repede așa

00:00, 23.05.2024 - Frigiderul este un electrocasnic important care nu trebuie sa lipseasca din casele noastre. Chiar daca suntem tentați sa bagam toate alimentele in el pentru a le pastra mai mult, este bine de știut ca aceasta regula nu se aplica pentru toate alimentele. Aflați in randurile urmatoare care sunt acestea.…

Secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște. Greșeala care nu-i da gustul ca la mama acasa

20:40, 04.05.2024 - Un preparat ce a luat naștere departe de țara noastra, dar pe care romanii l-au transformat in vedeta meselor de sarbatoare. Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, trebuie sa știi un truc important. Afla, din randurile de mai jos, care este secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște.…

Ce sa adaugi la final in ciorba de miel ca sa fie și mai buna. Marele secret al gospodinelor din Moldova

11:50, 25.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele din toate regiunile țarii deja se pregatesc pentru masa de Paște. Vedeta este ciorba de miel, dar rețeta difera in funcție de zone. Bucataresele din Moldova au un secret atunci cand o pregatesc. Ce adauga la finalul ei ca sa iasa mai buna?…

De ce sa nu mai pui benzina sau motorina dupa ce furtunul pompei face ‘click’. Greșeala iți poate strica mașina

13:26, 15.04.2024 - Atunci cand facem plinul, furtunul pompei face „click” pentru a ne anunța ca rezervorul este aproape plin. De regula, mai putem alimenta in continuare, dar specialiștii nu recomanda acesta lucru. De ce, aflați in randurile urmatoare. Ce se intampla daca pui combustibil in continuare cand furtunul sare…

Greseala care face ca prajiturile sau blaturile de tort sa se lipeasca de tava. Detaliul care iti strica iremediabil deserturile

15:05, 28.03.2024 - Vrei sa pregatești o prajitura sau un tort dintr-un blat pufos, cu o textura pur și simplu perfecta? Playtech Știri iți explica la ce detalii sa fii atenta pentru a nu strica deserturile. Cum trebuie sa procedezi astfel incat aluatul copt sa nu se lipeasca de tava. Secretele cofetarilor experimentați.…

Roșiile nu se vor mai opri din creștere daca eviți aceasta greșeala. Metoda cu care legumicultorii au recolte bogate an de an

16:30, 27.03.2024 - Daca vei evita sa faci aceasta greșeala, te vei bucura de o recolta bogata de tomate. Legumicultorii inregistreaza profit in fiecare an, cand țin cont de acest detaliu esențial. Vezi ce legume sa nu plantezi langa roșii, daca vrei sa se dezvolte sanatos și sa produca multe legume. Greșeala pe care mulți…

Nu mai fierbe ciorba asa. Detaliul care ii strica gustul, de asta iese mai buna la restaurant

00:00, 18.03.2024 - Ciorbele sunt nelipsite din frigiderele romanilor și sunt o mulțime de tipuri de ciorbe pe care le poți face: de la ciorba de perișoare, de legume, de pui, de fasole, pana la ciorbe mai complicate și mai grele precum cea radauțeana sau de burta. Dar sa faci o ciorba nu este chiar atat de simplu, […]…

Ingredientele magice pe care sa le adaugi in ciorba ruseasca. E buna și pentru mahmureala

18:05, 05.03.2024 - La prima vedere, preparatul culinar pare ceva greu de realizat, pentru ca ingredientele pe care le conține nu prea se combina in gastronomia de baza. Cu toate acestea, ciorba ruseasca, denumita și soleanca, este un preparat extrem de apreciat in partea de est si in spatiul ex-sovietic. Iata ce ingrediente…


Ce parere ai despre aceasta stire?