Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când a murit, era "comoară națională". Peste un an, a devenit cea mai mare fraudă din muzica clasică

Publicat:

Povestea extraordinara a pianistei a inceput cu doar cațiva ani inaintea morții sale, cand avea deja 70 de ani și fusese diagnosticata cu un cancer in forma avansata. Dupa o cariera obscura și fara sa fi concertat in public, ea și-a dedicat ultimii ani inregistrarii a peste o suta de capodopere clasice, semnate de Beethoven, Mozart, Prokofiev, Ceaikovschi, Brahms sau Chopin.Toate producțiile au fost lansate de casa de discuri a soțului artistei, “,” o firma cu reputație buna la vremea respectiva, potrivit InterludeInterpretarile au provocat un șoc printre…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Fricile care l-au ajutat pe Putin sa domine Rusia, analizate de experții in dezinformare. De la naziști, la invazia NATO

22:05, 21.03.2024 - Frica este factorul crucial care-i determina pe cetațeni sa se supuna, se arata intr-o analiza a portalului Comisiei Europene EU vs Disinfo. Specialiștii europeni in dezinformare analizeaza fricile care i-au permis lui Putin sa domine Rusia

Violoncelistul Razvan Suma canta Haydn la Sala Radio

10:06, 10.03.2024 - Violoncelistul RAZVAN SUMA, cunoscut publicului din Romania mai ales ca urmare a turneelor sale naționale (precum Va place Bach?, Va place Brahms?, Va place Tango?, Va place SCHU...?, Va place Beethoven? sau Va plaCello?), revine pe scena Salii Radio.

De la Bach la Enescu – confluențe muzicale – subiect al emisiunii Dialog intercultural din 1 MARTIE 2024, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

09:11, 01.03.2024 - Stimați prieteni, astazi, relatam de la vernisajul expoziției De la Bach la Enescu – confluențe muzicale, eveniment care s-a desfașurat, nu demult, la Iași, in sala „B. P. Hasdeu” din incinta Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”. Reprezentanții bibliotecii aduc in atenția publicului o…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

09:45, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Programul lunii martie la Filarmonica Arad: „Tribuna Tinerelor Talente”, „Tu ești primavara mea” cu Sabin Pautza, concerte dedicate compozitorilor Beethoven, Brahms și Bartok și invitați renumiți: dirijorul Alexander Gordon și solista Andra Heesch

18:00, 27.02.2024 - „Inceputul lunii martie il dedicam tinerilor muzicieni, concertul extraordinar al serii de miercuri, 6 martie,  fiind cel care readuce la Filarmonica tematica Tribuna Tinerelor Talente”,... The post Programul lunii martie la Filarmonica Arad: „Tribuna Tinerelor Talente”, „Tu ești primavara mea” cu Sabin…

Culcatul la ora 21.00, secretul fericirii? Concluziile surprinzatoare rezultate dintr-un experiment

03:00, 24.02.2024 - Este culcatul in fiecare seara la ora 21.00 un secret pentru fericirea și buna noastra dispoziție? Un experiment intreprins de un jurnalist din Marea Britanie ne ofera raspunsurile. Este culcatul la ora 21.00 secretul fericirii? Rezultatele surpriza ale unui experiment Medicii avertizeaza ca somnul…

Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica. Doua concerte in luna martie

20:06, 18.02.2024 - Pentru sambata, 9 martie, Orchestra Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti dirijata de Andrei Ștefan Racu pregatește un concert simfonic in programul caruia vor sta alaturi lucrari de Prokofiev, Mozart, Ceaikovski, Piazolla, Dinicu.


Ce parere ai despre aceasta stire?