Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cancerul la ficat - Care sunt primele simptome

Publicat:

Cancerul de ficat este cancerul care se formeaza in celulele ficatului. Acest tip de cancer apare mai des la persoanele trecute de varsta de 50 de ani, iar barbatii prezinta un risc de doua ori mai mare decat femeile de a dezvolta aceasta boala, scrie realitatea.net.

Cel mai frecvent tip de cancer la ficat este de carcinomul hepatocelular. Specialistii Organizatiei Mondiale a Sanatatii afirma ca boala apare, in medie, la 30 din 100.000 de persoane, la nivel mondial.

Simptome:

Pierdere brusca in greutate, fara motiv

Dureri in zona abdomenului

Pierderea poftei de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentru a evita confuziile de la inceputul pandemiei, OMS definește clar boala transmisa prin aer

17:25, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și aproape 500 de experți au cazut de acord pentru prima data asupra a ceea ce inseamna ca o boala sa se raspandeasca prin aer, in incercarea de a evita confuzia de la inceputul pandemiei de Covid-19, despre care unii oame

Regelui Charles al III-lea i-au fost prezentate primele bancnote pe care apare chipul sau

18:45, 10.04.2024 - Monarhul, in varsta de 75 de ani, a primit marți, 9 aprilie, bancnote noi de 5, 10, 20 și 50 de lire sterline pe care erau imprimate chipul sau. Andrew Bailey, guvernatorul Bancii Angliei, și Sarah John, casier șef și director executiv al sectorului bancar, i-au prezentat bancnotele lui Charles la Palatul…

Frunzele unui arbore ar putea combate metastazele din cancerul la san (studiu)

09:40, 07.04.2024 - Frunzele unui arbore originar din unele parti ale subcontinentului Indian, care creste insa si in Australia si in regiuni tropicale, s-au dovedit promitatoare in oprirea raspandirii in organism a metastazelor din cancerul de san. Albizia lebbeck (Alle) este denumirea stiintifica a arborelui siris, care…

1 din 10 romani traiește cu boala cronica de rinichi și nu știe. Analizele gratuite care pot diagnostica afecțiunea din timp

18:30, 14.03.2024 - 1 din 10 romani traiește cu boala cronica de rinichi, insa, din cauza simptomelor care se manifesta tarziu, afecțiunea este depistata abia in stadii avansate, atrag atenția medicii. Anual, peste 37.000 de persoane ajung in spital din aceasta cauza. De anul trecut, romanii pot beneficia de un set gratuit…

Ni se pregateste o noua pandemie, pe care o vom inghiti ca „papagalii”? Ce a transmis OMS despre „Boala papagalului”

11:30, 07.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) a atras atentia asupra unei noi boli ce se raspandeste in Europa. Se numeste „Boala papagalului”. Organizatia a avertizat asupra creșterii cazurilor de psitacoza. Unde s-au inregistrat cazuri de imbolnavire? Austria, Danemarca, Germania, Suedia și Olanda au raportat…

VIDEO – Semne ale diabetului zaharat la copii, explicate de dr. Paula Avram. Cum va poate sprijini Asociația Sweet Life Bistrița

17:55, 16.02.2024 - Paula Avram, medic specialist in Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice, a explicat in emisiunea Medicina pe limba ta care sunt semnele diabetului zaharat care ar trebui sa-i ingrijoreze pe parinți. „Diabetul este o boala cronica. Mulți pacienți intreaba cand se vor vindeca sau cand vor putea renunța…

Inainte de plecare și dupa sosirea dintr-o zona de risc, daca apar simptome de boala, consultați medicul !

23:41, 06.02.2024 - Inainte de plecare și dupa sosirea dintr-o zona cu risc, daca apar simptome de boala, consultați medicul, recomanda dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din București .  ”Fiecare om care se pregateste sa calatoreasca intr-o zona de risc sau daca doreste sa…

Marcel Ciolacu: „Romania, pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin”

08:30, 06.02.2024 - "Suntem inca pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin, in timp ce in alte tari aceasta boala este vindecabila. Si asta pentru ca, la noi, depistarea se face in stadii avansate de boala, iar programul de vaccinare anti-HPV a inregistrat abia in ultimii doi ani un oarecare interes…


Ce parere ai despre aceasta stire?