Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cancelarul german Angela Merkel a denunţat 'crima' rasistă a lui George Floyd

Publicat:

Cancelarul german a denuntat joi "uciderea" afro-americanului de de catre politisti si "rasismul" care loveste, potrivit ei, o "societate americana foarte polarizata", informeaza AFP, potrivit news.ro.

"Aceasta crima a lui este un lucru teribil. Rasismul este un lucru teribil. Societatea americana este foarte polarizata", a deplans cancelarul la postul public ZDF.

Citește și: Primul vaccin anti-COVID-19 va fi testat intr-o sapamana! Unde va fi facut primul vaccin

"Rasismul a existat intotdeauna. Si din nefericire, este si cazul aici…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Democratia este amenintata”. Reacția lui Scholz dupa ce un europarlamentar german a fost batut in timp ce lipea afișe

20:15, 04.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat, sambata, ca „democratia este amenintata” de gesturi cum a fost atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke, agresat vineri seara la Dresda de patru necunoscuti, relateaza AFP, citata de Agerpres. 

Olaf Scholz, peviziune sumbra: Razboiul din Ucraina ar putea continua mai multi ani

23:45, 19.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz crede ca razboiul din Ucraina ar putea continua timp de mai multi ani, poate chiar cinci ani, a declarat el in cadrul unui eveniment din orasul german Chemnitz, relateaza dpa, potrivit Agerpres.

Olaf Scholz și-a facut cont pe TikTok. Ce promisiune le-a facut cancelarul german tinerilor de pe platforma

16:45, 08.04.2024 - Olaf Scholz calca pe urmele lui Joe Biden și ale altor lideri care și-au facut conturi pe TikTok. Cancelarul german s-a alaturat luni platformei de socializare, cu cateva zile inainte de vizita sa in China și le-a facut tinerilor o promisiune, scrie The Guardian.

Ciolacu, intrevedere cu cancelarul german Olaf Scholz: Romania are un prieten puternic. Despre ce au discutat

16:15, 06.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a avut, sambata, o intrevedere, la Palatul Victoria, cu cancelarul federal german, Olaf Scholz. Prim-ministrul roman i-a mulțumit omologului sau pentru sprijinul acordat pentru aderarea Romaniei la Schengen, subliniind necesitatea finalizarii acestui proces.

Cancelarul german Olaf Scholz cere o incetare rapida a focului in Fasia Gaza

17:55, 16.03.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a cerut sambata o incetare rapida a focului in Fasia Gaza, inaintea unui turneu pe care il va face in Orientul Mijlociu, transmite DPA, potrivit Agerpres. ''Ar fi important acum sa se ajunga foarte rapid la un acord de incetare a focului ce ar permite eliberarea ostaticilor…

Firme Constanta: Compass Trading Management SRL are un nou punct de lucru pe bulevardul Mamaia

12:50, 13.03.2024 - Compass Trading amp; Management SRL de va mai ocupa de inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau in leasing. Societatea este controlata de Radu Daniel Perhaita, care este asociat unic si administrator. Radu Daniel Perhaita, asociat unic in Compass Trading amp; Management SRL, a…

Scholz se pronunța impotriva extradarii lui Assange

19:45, 04.03.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz s-a pronunțat impotriva extradarii lui Julian Assange in Statele Unite. „Sint de parere ca ar fi bine ca instanțele britanice sa ii ofere protecția de care are nevoie”, a spus el. Scholz sugereaza ca șansele ca acest lucru sa se intimple au crescut. „Acest lucru se datoreaza…

Olaf Scholz incearca sa-l convinga pe Netanyahu sa accepte formula cu doua state

05:15, 06.02.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a reafirmat luni, intr-o conversatie telefonica cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, ca implementarea unei formule cu doua state este conditia pentru o pace durabila in Orientul Mijlociu, transmite AFP, citat de Agerpres."Doar o solutie negociata cu doua state…


Ce parere ai despre aceasta stire?