Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Procedură disciplinară deschisă de FIFA împotriva Mexicului

Publicat:

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Fischer a declarat ca FIFA a fost contactata de FARE, o organizatie neguvernamentala care lupta impotriva tuturor formelor de discriminare in fotbal, dupa meciul Mexic - Camerun, scor 1-0, disputat la 13 iunie, la Natal.

Publicatia Daily Telegraph a scris ca fanii mexicani i-au adresat insulte homofobe portarului nationalei Camerunului, Charles Itandje, in timpul meciului contand pentru Grupa A a .

"Este singura procedura de acest gen deschisa si nu putem face alte comentarii", a precizat Fischer.

CAMPIONATUL MONDIAL…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

ULTIMA ETAPA Superliga Romaniei la fotbal, ultima etapa

13:56, 17.05.2024 - Campionatul primei ligi la fotbal din Romania a ajuns in fața ultimei etape. O etapa care, in funcție de rezultate, poate aduce cateva modificari in structura clasamentului. The post ULTIMA ETAPA Superliga Romaniei la fotbal, ultima etapa first appeared on Informatia Zilei .

Real Madrid - Deportivo Alaves, in etapa a 36-a din La Liga » Ianis Hagi poate infrunta campioana Spaniei » Echipele proabile + cele mai tari cote

19:05, 14.05.2024 - Real Madrid - Deportivo Alaves, meci contand pentru etapa a 36-a din La Liga, se va juca astazi, de la ora 22:30, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct la Prima Sport 2, Orange Sport 2 și Digi Sport 2. Campioana deja confirmata in Spania, Real Madrid are o serie in La Liga de 8 victorii consecutive.…

Zelenski merge in vizita in Spania si se va intalni cu regele Felipe: Pe cand este planificata deplasarea

19:01, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de digi24.ro .

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Angajatorii europeni anunța 240 noi locuri de munca pentru romani. Unde pot sa se angajeze și pe ce posturi

19:11, 26.04.2024 - Cele mai multe joburi disponibile sunt in Finlanda - 113 posturi (vopsitor pentru tratarea industriala a suprafetelor, muncitor necalificat in agricultura - culegator de fructe si legume, masinist CNC) si Letonia - 30 de posturi (sudor).In Germania sunt puse la dispozitie 28 de posturi (sudor, fizioterapeut,…

Fundasul Vasile Mogos nu va face deplasarea cu nationala in Spania, pentru meciul cu Columbia

21:25, 23.03.2024 - Fundasul Vasile Mogos nu va face parte din lotul nationalei de fotbal a Romaniei care va face deplasarea in Spania, pentru meciul amical cu Columbia, a anuntat Federatia Romana de Fotbal, sambata, pe site-ul sau oficial.

Bode: Romanii din Spania poarta Romania in suflet!

23:50, 16.03.2024 -   „Romanii din Spania poarta Romania in suflet! Sunt o comunitate dinamica, care s-a integrat foarte bine si care aduce o contributie semnificativa economiei Spaniei! Am avut intalniri foarte bune in aceste doua zile cu romanii stabiliti in regiunea Barcelonei si a Madridului, oameni care chiar daca…


Ce parere ai despre aceasta stire?