Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campanii promoționale false: Hackerii se folosesc de imaginea unor companii cunoscute, pentru a fura banii utilizatorilor

Publicat:

Campanii promoționale false: Hackerii se folosesc de imaginea unor companii cunoscute, pentru a fura banii utilizatorilor Directoratul Național de avertizeaza asupra unor false campanii promoționale in mediul online. Hackerii se folosesc de imaginea unor companii cunoscute pentru a fura datele personale și financiare ale utilizatorilor. Autoritațile atrag atenția asupra concursurilor și ofertelor fictive care apar pe rețelele de socializare, postate de catre atacatori pentru a accesa date personale ale […] Citește Campanii promoționale false: Hackerii se folosesc de imaginea…

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua metoda de frauda in Romania. Infractorii se prefac ca suna in numele unei banci și cer informații personale

13:40, 14.05.2024 - Directoratul Național de Securitate Cibernetica, Poliția Romana și Asociația Romana a Bancilor avertizeaza asupra riscului de frauda prin apeluri telefonice false. Infractorii acționeaza rapid, sunandu-i pe oameni și prezentandu-se ca angajați ai unor banci, incercand sa obțina date personale.

Tentativa de inșelatorie in numele unor banci importante din Romania. Escrocii se dau drept angajați ca sa va obțina datele personale

10:00, 14.05.2024 - Directoratul Național de Securitate Cibernetica avertizeaza cu privire la o noua campanie de tentative de frauda telefonice. Atacatorii apeleaza potențiale victime și se prezinta drept angajați ai unor banci din Romania.In ultimele zile este activa o campanie care se folosește de numele BRD Groupe Societe…

Atenție romani! Nu raspundeți la aceste numere de telefon: Va lasa instant fara banii din conturi

16:30, 25.04.2024 - Specialiștii de la Directoratul Național de Securitate Cibernetica (DNSC) din Romania au emis un avertisment important cu privire la o metoda noua de frauda care vizeaza cetațenii prin intermediul telefonului.

Tentative de frauda cu apeluri telefonice in care hackerii se prezinta drept angajați ai DNSC. Atenționarea instituției

16:05, 19.04.2024 - Tentative de frauda cu apeluri telefonice in care hackerii se prezinta drept angajați ai DNSC. Atenționarea instituției Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) avertizeaza asupra unei campanii de apleuri false. Atacatorii se prezinta la telefon drept angajați ai DNSC. Potrivit instituției,…

Un ghid necesar pentru toti romanii inainte de alegeri. Cum identificam filmarile false

22:50, 02.04.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica a creat un ghid in care ofera utilizatorilor informații despre cum sa se fereasca de Deepfake, manipularea digitala care utilizeaza tehnici avansate de inteligenta artificiala pentru a produce continut audio-video falsificat.

SMS-uri false trimise in numele eMAG. Oamenii sunt sfatuiți sa nu deschida linkurile

12:35, 15.03.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica a avertizat vineri, 15 martie, ca in ultima perioada s-au intețit mesajele false prin care oamenilor li se cere sa dea click pe linkuri și sa ofere informații personale sau date bancare.Cei care trimit SMS-urile false se folosesc de brandul eMAG. „In ultimele…

Atenție mare! O noua metoda de frauda online a aparut in Romania și puteți ramane imediat fara bani!

17:00, 22.02.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) a anunțat ca in Romania a aparut o noua metoda de frauda digitala care devine din ce in ce mai populara in țara noastra. Metoda de inșelatorie se numește „SMishing”, iar prin aceasta metoda infractorii cibernetici va pot fura datele personale și…

Tentative de frauda cibernetica prin mesaje ce par a fi de la banci sau companii din diverse domenii

11:36, 21.02.2024 - Eveniment Tentative de frauda cibernetica prin mesaje ce par a fi de la banci sau companii din diverse domenii februarie 21, 2024 11:34 Directoratul Național pentru Securitate Cibernetica (DNSC) atrage atenția asupra altor tipuri de tentativa de frauda cibernetica. “Mesajele primite de la instituții…


Ce parere ai despre aceasta stire?