Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campania electorală din Iași, dincolo de etica și de normalitatea unei confruntări civilizate! (P)

Publicat:

Sunt adepta dialogurilor sincere si sustin dezbaterile fundamentate pe idei, opinii, fapte, de aceea am considerat ca aceasta campanie electorala se va desfasura in spiritul onestitatii, al unui fairplay politic, intr-un climat de respect reciproc si normalitate, adecvat pentru analizarea problemelor cu care iesenii se confrunta si, cel mai important, pentru identificarea solutiilor pe care stiu ca acestia le asteapta.    Dar constatam ca „arena electorala&rdquo (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie! Nicușor Dan s-a imprumutat de la banca ca sa iși finanțeze campania electorala

22:25, 20.05.2024 - Pentru moment am imprumutat de la banca la care am cont o parte din banii pentru campania electorala”, spune primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. El afirma ca a cheltuit in precampanie aproximativ 2,1 milioane de lei, de la USR și din donații ale cetațenilor.

Presedintele ales al Slovaciei le cere partidelor sa-și suspende campania pentru alegerile europene: „Nu e nevoie de alte confruntari”

14:31, 16.05.2024 - Presedintele ales al Slovaciei, Peter Pellegrini, a cerut joi partidelor politice sa-si suspende campania pentru alegerile europene programate pentru 8 iunie in tara, la o zi dupa tentativa de asasinat asupra premierului Robert Fico, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Campania electorala in Giurgiu: se taie cauciucurile de la tractoare și combine

14:11, 15.05.2024 - Un incident tensionat din comuna Vedea, județul Giurgiu, atrage atenția asupra unui conflict politic acerb Candidatul PSD pentru funcția de primar in comuna Vedea, Sorin Geanta, a raportat la poliție un incident neplacut care a avut loc recent. Anvelopele utilajelor agricole ale companiei sale au fost…

BEC: Vineri incepe campania electorala; de atunci se aplica regulile specifice privind actiunile de propaganda permise

21:05, 09.05.2024 - Biroul Electoral Central informeaza ca vineri, 10 iunie 2024, incepe campania electorala pentru alegerile din data de 9 iunie, subliniind ca, de la acel moment, se aplica regulile specifice in privinta actiunilor si materialelor de propaganda permise. Potrivit reglementarilor in vigoare, in campania…

Este normal, legal și moral ca imaginile marilor domnitori romani sa fie folosite politic in campania electorala?

13:10, 02.05.2024 - Oare in Romania nu exista nicio reglementare, nicio lege care sa pedepseasca și sancționeze un astfel de partid, pe politicienii sau orice persoana care batjocorește și folosește dupa bunul plac, in diverse scopuri imaginile și simbolurile naționale?

„Coșmarul” lui Mihai Chirica in campania electorala. De ce s-ar putea folosi adversarii sai politici. Legatura cu Costel Alexe

09:25, 10.04.2024 - Primarul municipiului Iași a vorbit, marți, intr-o conferința de presa, despre campania electorala. Mai exact, despre ceea ce s-ar putea numi „scheleții din dulapuri”, de care s-ar putea folosi adversarii sai politici, in campania electorala. Intrebat ce fel de campanie se așteapta sa fie și mai ales…

„Razboiul banilor“. Trump a strans peste 50 de milioane de dolari pentru campania electorala intr-o singura seara

11:15, 07.04.2024 - Fostul președinte republican al SUA Donald Trump a strans peste 50 de milioane de dolari pentru campania sa in timpul unui eveniment organizat sambata, 6 aprilie, in care l-a provocat inca o data la o dezbatere pe actualul lider democrat american Joe Biden, scrie Politico .

CNA a decis, campania electorala incepe pe 10 mai! Interdicțiile draconice impuse candidaților!

15:25, 04.04.2024 - Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa inceapa campania electorala pe posturile de radio si de televiziune, publice si private, pentru alegerile locale din iunie, pe data de 10 mai , ora 0.00, si sa se incheie pe 7 iunie, ora 7.00.


Ce parere ai despre aceasta stire?