Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Camila Cabello este marea câștigătoare a MTV Europe Music Awards

Publicat:

Cantareata americana a fost desemnata, duminica, la Bilbao, marea castigatoare a MTV (EMA), artista castigand cele mai importante premii: "cel mai bun artist", "cel mai bun cantec", cel mai bun videoclip", scrie news.ro.

"Anul acesta a fost cel mai bun din viata mea", a declarat tanara in varsta de 21 de ani, nascuta in Cuba, care a deschis show-ul prezentat de actrita americana , informeaza AFP.

Chiar inaintea acestor recompense atribuite de corespondentul european al canalului muzical american MTV, anul 2018 a fost un an fast…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fosta caștigatoare de la „Vocea Romaniei”, marturie dureroasa despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizanta. Cadrele medicale injurau, vorbeau foarte urat!”

19:05, 18.04.2024 - Cristina Balan, artista care in 2015 a caștigat marele trofeu la „Vocea Romaniei”, a povestit experiența traumatizanta pe care a trait-o in urma cu 10 ani, atunci cand a nascut intr-un spital din București. Artista are o poveste de viața impresionanta. Cantareața a nascut acum 10 ani, intr-un spital…

EXCLUSIV. Vladuța Lupau, insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat cantareața marea veste / VIDEO

20:30, 23.03.2024 - Zi speciala pentru Vladuța Lupau. Artista se pregatește de venirea pe lume a celei de-a doua minuni din viața ei, caci este insarcinata din nou. Cantareața a pregatit un moment special in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a dat vestea cea mare.

„U” Cluj, marea caștigatoare a etapei! Este echipa favorita pentru ultimul loc de play-off dupa meciul cu Campioana Romaniei

09:15, 29.02.2024 - Meciul dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța, din etapa a 28-a din Superliga Romaniei, s-a incheiat cu scorul de 1-0.Campioana Romaniei a prestat un joc modest in aceasta deplasare, iar gazdele au caștigat la limita, 1-0, grație golului semnat de Dan Nistor.Singurul gol al duelului dintre cele…

Loredana Groza, surprinsa cand se saruta cu un actor celebru. Horia Brenciu și Anca Țurcașiu au asistat la moment

14:50, 28.02.2024 - Loredana Groza a fost surprinsa in timp ce se saruta cu Stuart Hickey, celebrul actor de musical. Cantareața se pregatește intens pentru spectacolul „Mamma Mia” alaturi de colegii sai.Loredana Groza și celebrul actor de musical, Stuart Hickey, se pregatesc sa faca senzație pe scena in musicalul „Mamma…

Scoala de samba Viradouro, marea castigatoare a Carnavalului de la Rio dupa o parada dedicata femeilor de culoare VIDEO

11:15, 15.02.2024 - Scoala de samba Viradouro a fost incoronata miercuri campioana a editiei din acest an a Carnavalului de la Rio de Janeiro, datorita unei parade a carei tema a evidentiat puterea femeilor de culoare prin intermediul mitului unui sarpe sacru din Benin.

Taylor Swift ar fi harțuita de un fan! Celebra cantareața vrea sa il dea in judecata pe tanar: ”E o chestiune de viata sau de moarte”

11:50, 07.02.2024 - Probleme grave pentru Taylor Swift! Celebra cantareața ar fi harțuita de un fan, iar acest lucru i-ar aduce o mulțime de probleme. Artista este speriata și vrea sa ia masuri impotriva lui. Iata ce s-a intamplat și cat de mare este pericolul in care a ajuns!

Taylor Swift, marea caștigatoare a galei Grammy Awards 2024. Lista completa a artiștilor premiați VIDEO

08:30, 05.02.2024 - Cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy a avut loc la Crypto.com Arena din Los Angeles, in noaptea de duminica spre luni. Cantareața Taylor Swift a cucerit premiul pentru cel mai bun album al anului, datorita albumului „Midnights”, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?