Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Călin Popescu Tăriceanu, anunț important despre pensii: "Poate fi majorarea cu 40% a pensiilor salvarea economiei?"

Publicat:

, liderul ALDE, a facut, in aceasta dimineața, un anunț important despre pensii și a explicat cum majorarea cu 40% a pensiilor ar putea insemna salvarea economiei pentru Romania.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Controverse uriașe privind creșterea SALARIULUI MINIM. Experții avertizeaza: s-ar putea ajunge la CONCEDIERI!

08:56, 08.05.2024 - Aproximativ 1,8 milioane de romani incaseaza lunar venitul minim pe economie. Leafa ar urma sa creasca din nou insa nu se știe cand. Deși termenul inițial avansat a fost luna iulie, surse guvernamentale susțin ca majorarea s-ar putea face abia in toamna.Venitul minim pe economie ar urma sa creasca cu…

Controverse uriașe privind creșterea SALARIULUI MINIM. Experții avertizeaza: s-ar putea ajunge la CONCEDIERI!

08:25, 08.05.2024 - Aproximativ 1,8 milioane de romani incaseaza lunar venitul minim pe economie. Leafa ar urma sa creasca din nou insa nu se știe cand. Deși termenul inițial avansat a fost luna iulie, surse guvernamentale susțin ca majorarea s-ar putea face abia in toamna.Venitul minim pe economie ar urma sa creasca cu…

Ciolacu: „Banii pentru recalcularea pensiilor sunt prinși in buget”

09:50, 01.05.2024 - Premierul a dat asigurari! Marcel Ciolacu a transmis ca Guvernul are bani pentru majorarea pensiilor din septembrie. „In bugetul pentru anul 2024, au fost alocați bani inclusiv pentru majorarea pensiilor prevazuta pentru luna septembrie. Datele din primul trimestru arata clar: avem o majorare a incasarilor…

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Anunț important pentru toți pensionarii din Romania. Ministrul Muncii: 'Da, dragii noștri!'

08:25, 28.02.2024 - Casa Naționala de Pensii Publice vine cu un anunț important pentru toți seniorii Romaniei. Mai este puțin și pensionarii romani vor primi in plic decizia de recalculare a veniturilor. Iar vestea buna este ca aceștia nu vor fi puși pe drumuri in tot acest proces. "Vom avea un moment important al aplicarii…

Anunț important pentru pescarii din Romania! Noi reguli

10:45, 13.02.2024 - Pescarii din Romania sunt in centrul atenției cu o serie de noi reguli ce urmeaza sa fie implementate in ceea ce privește practicarea pescuitului in Delta Dunarii. Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) a facut public un anunț crucial referitor la schimbarile semnificative.


Ce parere ai despre aceasta stire?