Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Calendarul Ştiinţific, unul dintre cele mai longevive proiecte finanţate prin crowdfunding în România

Publicat:

, unul dintre cele mai longevive proiecte finantate prin crowdfunding in Romania, a ajuns la a 11-a editie , unul dintre cele mai cunoscute proiecte de popularizare a stiintei, a ajuns la a 11-a editie. Editat anual de ASUR, calendarul contine informatii din stiinta si este distribuit gratuit in scoli din intreaga tara. Recent a fost lansata o campanie de crowdfunding, care isi propune sa stranga suma de 22.000 lei, bani de vor fi folositi pentru tiparirea si distribuirea a minim 15000 de exemplare din calendar. Daca doriti sa sprijiniti proiectul si,…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dmitro Kuleba cere Occidentului sa-și intareasca apararea și sa realizeze ca „era pacii in Europa s-a incheiat”

19:40, 24.04.2024 - Șeful diplomației ucrainene, Dmitro Kuleba, saluta pachetul de ajutor din partea SUA in valoare de 61 miliarde de dolari aprobat dupa indelungi tergiversari, dar avertizeaza, intr-un interviu acordat publicației britanice The Guardian, ca noile livrari militare catre Ucraina nu vor schimba imediat situatia…

Josep Borrell, dupa reuniunea din Luxemburg privind ajutorul pentru Ucraina: „Eu nu am sisteme Patriot la Bruxelles”

21:05, 22.04.2024 - Ministrii europeni de externe si ai apararii, reuniti luni la Luxemburg, au promis suplimentarea ajutorului pentru Ucraina in materie de aparare antiaeriana, dar fara sa anunte noi angajamente pentru furnizarea unor sisteme americane Patriot, cerute insistent de Kiev, relateaza agentiile Reuters si…

Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in UE la productia de floarea- soarelui

18:30, 29.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in Uniunea Europeana la floarea-soarelui din punct de vedere al productiei obtinute, dupa Franta. A pierdut prima pozitie ocupata in 2022. A fost pe primul loc ca suprafata cultivata, recolta totala situandu-se la 2,028 milioane de tone de pe o suprafata de…

Banca Europeana de Investitii da 5,5 miliarde euro pentru inovare, energie si educatie. Romania este vizata

12:00, 22.03.2024 - Consiliul de administratie al Bancii Europene de Investitii (BEI) a aprobat o noua finantare de 5,5 miliarde euro pentru a stimula investitiile in afaceri, pentru a valorifica energia curata, a moderniza scolile, a extinde transportul durabil si a combate incendiile forestiere. Consiliul de Administratie…

Peste 34 de tone de deșeuri au fost oprite sa intre in țara la vamile Borș II și Nadlac II

12:16, 19.03.2024 - Cinci automarfare incarcate cu peste 34 de tone de deșeuri au fost oprite sa intre in țara la punctele de trecere a frontierei Borș II și Nadlac II in ultimele 24 de ore. Automarfarele, conduse de cetațeni romani, transportau aparate de sudura uzate, polistiren, textile și alte bunuri second-hand de…

De unde vine friptura din farfurie? Daca e de vita, e din Italia și Polonia. Daca e porc, e din Spania sau Germania. Ungaria e țara de unde aducem carnea de pui

12:46, 11.03.2024 - Romania a cheltuit anul trecut miliarde de euro pe importurile de carne, potrivit datelor transmise HotNews de Institutul Național de Statistica. Cele mai mari importuri sunt de carne de porc și de pui, dar și de vita.

Romania ocupa locul intai la productia de prune in UE

10:45, 02.03.2024 - Legumele proaspete au fost cultivate pe doua milioane de hectare de teren in Uniunea Europeana, din care au fost recoltate aproape 60 de milioane de tone, potrivit Oficiului European pentru Statistica Eurostat. Cele trei legume proaspete cel mai frecvent cultivate au fost: roșiile, ceapa și cartofii.In…

Un viraj brusc la dreapta: O prognoza pentru alegerile europarlamentare din 2024 (European Council in Foreign Affairs)

16:51, 03.02.2024 - Populiștii ”antieuropeni” au șanse crescute sa iasa pe primul loc in sondajele din Austria, Belgia, Cehia, Franța, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia și Slovacia, și pe locul doi și trei in Romania, Bulgaria, Finlanda, Germania, Portugalia, Letonia, Spania și Suedia, susține analiza realizata de European…


Ce parere ai despre aceasta stire?