Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Calendar ortodox, miercuri, 9 decembrie! Creștinii sărbătoresc Zămislirea Sfintei Fecioare Maria! Ce rugăciune trebuie să rostești!

Publicat:

Conform calendarului ortodox, miercuri, pe 9 decembrie este zi de mare sarbatoare! Anual, la aceasta data, creștinii sarbatoresc Zamislirea Sfintei Fecioare Maria de catre . Iata ce rugaciune trebuie sa rostești astazi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj de opinie: 75% dintre respondenti vor face Pastele acasa

17:05, 21.04.2024 - In acest an, Pastele ortodox va fi sarbatorit de crestinii ortodocsi de pretutindeni in luna mai, pe data de 5. Sarbatorile Pascale reprezinta una dintre cele doua mari evenimente religioase crestine de peste an. Pastele nu pica in fiecare an la aceeasi data. In acest an, Pastele ortodox va fi sarbatorit…

De ce crestinii sarbatoresc Sfintele Paști la date diferite? Care este regula prin care se stabilește data Sfintelor Paști?

11:35, 16.04.2024 - De ce crestinii sarbatoresc Sfintele Paști la date diferite? Care este regula prin care se stabilește data Sfintelor Paști? Exista posibilitatea celebrarii acestei sarbatori la aceeași data pentru toți creștinii? Alaturat, puteți gasi raspunsuri la aceste intrebari. Ne explica preotul catolic Adrian…

Maia Sandu a transmis un mesaj cu ocazia Paștelui sarbatorit astazi de catolici

17:05, 31.03.2024 - Astazi, Creștinii catolici sarbatoresc Paștile. Cu aceasta ocazie Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj. „Paște binecuvintat le doresc tuturor creștinilor romano-catolici, protestanți și enoriași ai Bisericii Apostolice Armene care sarbatoresc astazi Invierea Domnului! Sarbatori…

Catolicii sarbatoresc Paștele. Tradiții și obiceiuri

09:05, 30.03.2024 - Cu toate ca Paștele Catolic este sarbatorit la o data diferita fața de cel Ortodox, tradițiile se aseamana destul de mult. Sarbatoarea nu are o data fixa, insa se celebreaza anual primavara. In acest an, Paștele catolic are loc duminica, 31 martie, in timp ce cel ortodox are loc in 5 mai.

Calendar ortodox, 29 martie 2024 - Sfantul Sfințit Mucenic Marcu. Ce rugaciune e bine sa rostești astazi. Se spune ca aduce armonie in familie

09:50, 29.03.2024 - In fiecare an pe data de 29 martie 2024, in Calendarul ortodox, este sarbatorit Sfantul Mucenic Marcu, Episcopul Aretuselor, ce a fost ucis de catre pagani pentru credința sa fața de Dumnezeu. Ce rugaciune e bine sa rostești in aceasta zi. Se spune ca aduce armonie in familie.

25 Martie, Buna Vestire: creștinii sarbatoresc nașterea lui Iisus

11:20, 25.03.2024 - Buna Vestire este o sarbatoare creștina celebrata in data de 25 martie, in amintirea momentului in care Arhanghelul Gabriel a anunțat-o pe Fecioara Maria ca-l va naște pe Iisus din Nazaret.

Creștinii ortodocși de stil vechi sarbatoresc astazi Intimpinarea Domnului: Ce nu trebuie sa faci in ziua de Stretenie

09:31, 15.02.2024 - Creștinii ortodocși pe stil vechi sarbatoresc astazi Intampinarea Domnului, numita in popor și Stretenia. Cu aceasta ocazie, fostul șef de stat, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare.

Calendar Ortodox, 6 februarie - Sfinții Varsanufie cel Mare, Ioan Profetul și Vucol. Rugaciunea pe care sa o rostești in aceasta zi

13:10, 06.02.2024 - Calendar Ortodox, 6 februarie. Astazi sunt sarbatoriți Sfinții Varsanufie cel Mare, Ioan Profetul și Vucol. Creștinii ortodocși sarbatoresc acești sfinți. Iata ce rugaciune trebuie sa rostești in aceasta zi!


Ce parere ai despre aceasta stire?